Kari Aihinen paljastaa noloimman kokkausmokansa uraltaan
MTV:n ruokaohjelmista tuttu kokki Kari Aihinen muisteli uransa alkuvaiheita erikoishaastattelussa.
MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin kokkina ja ravintoloitsijana tunnetun Kari Aihisen uusista ravintolasuunnitelmista. Aihinen kertoi kuulumisiaan vappuviikolla MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa ja paljasti uuden ravintolansa avautuvan Helsingissä vuonna 2023.
Kokki pääsi lähetyksessä myös esittelemään veitsenkäyttötaitojaan.
Kokki muisteli uransa alkuaikoja
Aihinen muisteli haastattelussa uransa alkuvaiheita, kun hän työskenteli kuuluisassa Michelin-ravintola Chez Dominquessa Helsingissä. Kokki on aiemmin kertonut Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa työskennelleensä huippuravintolassa pienellä palkalla.
– Siellä me Björckin kanssa istuttiin Dominiquen lattialla, että onko tässä mitään järkeä. Mutta se oli sitä aikakautta elämässä, olin sillon kolmekymppinen kundi, Aihinen muisteli ja jatkoi vielä.
– Se kuuluu siihen kokin elinkaareen: haluan olla paras ja mikään ei riitä. Aamulla mennään seitsemäksi töihin, yöllä yhdeltä kotiin, nukutaan viisi tuntia ja takaisin töihin.
Aihiselta kysyttiin haastattelun lopuksi myös keittiömokia, jotka kokille on jäänyt mieleen.
Minkä mokan Kari Aihinen muistaa tehneensä huippuravintolan keittiössä? Katso videolta kokin haastattelu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti