Kari Aihinen paljastaa noloimman kokkausmokansa uraltaan

Kari Aihinen kertoo ravintolasuunnitelmistaan ja paljastaa noloimman kokkausmokan uraltaan 4:48 Kari Aihinen kertoo ravintolasuunnitelmistaan ja paljastaa noloimman kokkausmokan uraltaan
KATSO VIDEO: Kari Aihinen kertoo ravintolasuunnitelmistaan ja paljastaa noloimman kokkausmokansa uraltaan.

MTV:n ruokaohjelmista tuttu kokki Kari Aihinen muisteli uransa alkuvaiheita erikoishaastattelussa.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin kokkina ja ravintoloitsijana tunnetun Kari Aihisen uusista ravintolasuunnitelmista. Aihinen kertoi kuulumisiaan vappuviikolla MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa ja paljasti uuden ravintolansa avautuvan Helsingissä vuonna 2023.

Kokki pääsi lähetyksessä myös esittelemään veitsenkäyttötaitojaan

Kokki muisteli uransa alkuaikoja

Aihinen muisteli haastattelussa uransa alkuvaiheita, kun hän työskenteli kuuluisassa Michelin-ravintola Chez Dominquessa Helsingissä. Kokki on aiemmin kertonut Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa työskennelleensä huippuravintolassa pienellä palkalla.

– Siellä me Björckin kanssa istuttiin Dominiquen lattialla, että onko tässä mitään järkeä. Mutta se oli sitä aikakautta elämässä, olin sillon kolmekymppinen kundi, Aihinen muisteli ja jatkoi vielä.

– Se kuuluu siihen kokin elinkaareen: haluan olla paras ja mikään ei riitä. Aamulla mennään seitsemäksi töihin, yöllä yhdeltä kotiin, nukutaan viisi tuntia ja takaisin töihin.

Aihiselta kysyttiin haastattelun lopuksi myös keittiömokia, jotka kokille on jäänyt mieleen.

Minkä mokan Kari Aihinen muistaa tehneensä huippuravintolan keittiössä? Katso videolta kokin haastattelu.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.