Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen muistuttaa: Älä ikinä tee näin keittiöveitselle

4:06Kari Aihinen muistuttaa: Älä ikinä tee näin keittiöveitselle – vinkit veitsen käyttöönKATSO VIDEO: Kari Aihinen antoi vinkkejä keittiöveitsen käyttöön ja paljasti, kuinka monta veistä jokainen kotikokki tarvitsee.
Julkaistu 29.04.2023 09:33

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Kari Aihinen kertoo parhaat tärpit kokkiveitsen käsittelyyn.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin kokkina ja ravintoloitsijana tunnetun Kari Aihisen uusista ravintolasuunnitelmista. Aihinen kertoi kuulumisiaan vappuviikolla MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa ja paljasti uuden ravintolansa avautuvan Helsingissä vuonna 2023.

Kokki pääsi lähetyksessä myös esittelemään veitsenkäyttötaitojaan. Aihinen kertoi, että perus kotikokki tarvitsee keittiöönsä yleensä vain muutaman hyvän veitsen.

– Kokkiveitsi on se, millä tehdään 80 prosenttia hommista. Sitten kannattaa olla tällainen pienempi veitsi. Ja kuorimisveitsi pitää tietysti olla, Kape listasi.

Kokin mukaan hyvään ja laadukkaaseen veitseen kannattaa satsata, koska parhaimmillaan se on loppuelämän veitsi. Työvälinettä pitää kuitenkin myös muistaa huoltaa ja säilyttää oikein.

Mitä virhettä keittiöveitsen kanssa ei koskaan kannata tehdä? Miten sipuli pilkotaan oikein? Katso videolta Kapen veitsikoulu!

Lue myös: Kari Aihinen avaamassa uuden ravintolan Helsinkiin: "Löydettiin fantastinen liiketila"

Lisää aiheesta:

Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!Pastakauhassa havaittu mahdollinen terveysriski – älä käytä!Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mausteKeititkö vahingossa "surumunan"? Tätä se tarkoittaa
RuoanlaittoRuokaKari AihinenViiden jälkeenMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoanlaitto
  • 11.11.16:59
    Ruoka

    Tiesitkö? Korppujauhoille löytyy yllättävä korvaaja – Minna Kuukan neronleimaus!

  • 10.11.14:50
    Takaisinvedot

    Pastakauhassa havaittu mahdollinen terveysriski – älä käytä!

  • 3.11.13:38
    Ruoka

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"

  • 2.11.09:42
    Ruoka

    Sikke Sumarilta tärkeä muistutus oliiviöljyn käytöstä: "Mitä ne ihmiset luulevat?"

  • 27.10.17:22
    Ruoka

    Palkitulta kokilta yllättävä vinkki: "Myrkyksi" tuomittu raaka-aine onkin erinomainen mauste