Kari Aihinen muistuttaa: Älä ikinä tee näin keittiöveitselle

Kari Aihinen muistuttaa: Älä ikinä tee näin keittiöveitselle – vinkit veitsen käyttöön 4:06 Kari Aihinen muistuttaa: Älä ikinä tee näin keittiöveitselle – vinkit veitsen käyttöön
KATSO VIDEO: Kari Aihinen antoi vinkkejä keittiöveitsen käyttöön ja paljasti, kuinka monta veistä jokainen kotikokki tarvitsee.

Kari Aihinen kertoo parhaat tärpit kokkiveitsen käsittelyyn.

MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla kerrottiin aiemmin kokkina ja ravintoloitsijana tunnetun Kari Aihisen uusista ravintolasuunnitelmista. Aihinen kertoi kuulumisiaan vappuviikolla MTV:n Viiden jälkeen -ohjelmassa ja paljasti uuden ravintolansa avautuvan Helsingissä vuonna 2023.

Kokki pääsi lähetyksessä myös esittelemään veitsenkäyttötaitojaan. Aihinen kertoi, että perus kotikokki tarvitsee keittiöönsä yleensä vain muutaman hyvän veitsen.

– Kokkiveitsi on se, millä tehdään 80 prosenttia hommista. Sitten kannattaa olla tällainen pienempi veitsi. Ja kuorimisveitsi pitää tietysti olla, Kape listasi.

Kokin mukaan hyvään ja laadukkaaseen veitseen kannattaa satsata, koska parhaimmillaan se on loppuelämän veitsi. Työvälinettä pitää kuitenkin myös muistaa huoltaa ja säilyttää oikein.

Mitä virhettä keittiöveitsen kanssa ei koskaan kannata tehdä? Miten sipuli pilkotaan oikein? Katso videolta Kapen veitsikoulu!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!