Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihinen paljastaa legendaarisen pastansa helpon reseptin: "Yksi kuuluisimpia ruokiani, jota olen tehnyt vuodesta 1994"

7:55Currylla maustettu savukalapasta
Julkaistu 19.11.2017 17:02

MTV LIFESTYLE

Keittiömestari Kari Aihinen opastaa videolla, miten syntyy yksi hänen vakioarkiruoistaan, currylla maustettu savukalapasta.

Keittiömestari Kari Aihinen paljasti perjantaina MTV:n Huomenta Suomen Makujen aamu -ruokaohjelmassa, miten valmistaa kuuluisan savulohipastansa. 

– Mausteet pitää freesata öljyssä, että maut nousevat esiin – pasta huuhdotaan keittämisen jälkeen kylmässä vedessä, Aihinen kertaa suosikkireseptinsä saloja. 

Ravintola Savoyssa keittiöpäällikkönä työskentelevä Aihinen kertoo jakaneensa reseptiä kavereilleen ja ystävilleen vuodesta 1994 lähtien. Se on yksinkertaisesti niin hyvä ja simppeli, että kaikki haluavat tietää, miten se tehdään.

– Meillä on sellainen sanonta kokkipiireissä, että legendoja ei muuteta, Aihinen selittää suosikkireseptin muuttumattomuutta.

– Kannattaa miettiä tarjoaako kastikkeen ja pastan erikseen. Jos olette pomminvarmoja, että kaikki ruoka menee kerralla, silloin ne kannattaa sekoittaa. Muuten ei, Aihinen vinkkaa vielä.

Resepti

Lisää aiheesta:

Kari Aihinen paljastaa parhaan tavan sipulin pilkkomiseen – unohda yksi apuväline: "Älkää käyttäkö"No nyt on yllättävä tapa käyttää HK:n Sinistä – Kari Aihinen ylistää: "Täydellistä, mahtavaa!"Kari Aihisen helppo pasta on arkiruokien kunkku – nyt sinun on viimeistään kokeiltava: "Tätä reseptiä olen jakanut eniten kavereilleni"Kari Aihisen tärkein sääntö jauhelihan paistamiseen – teetkö sinä näin?Kari Aihinen vinkkaa täydellisen makaronilaatikkoreseptin: ”Suurin salaisuus perustuu...”Kari Aihisen superhyvä ja simppeli pasta: "Tätä reseptiä olen jakanut eniten kavereilleni"
PastaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Pasta
  • 15.9.11:01
    Ruoka

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • 8.9.17:17
    Ruoka

    "Miljoonan dollarin spagetti" – herkullinen jauhelihapasta nousi hitiksi

  • 12.8.17:03
    Ruoka

    Näin saat makaronilaatikosta parempaa: "Yksinkertaisesti parasta kotiruokaa"

  • 11.8.13:28
    Ruoka

    Ruokasivuston reseptistä pastamyrsky Italiassa – "Kansainvälinen selkkaus"

  • 10.8.09:43
    Ruoka

    Tiiun lasagnea ylistetään: "Jos pitäisi syödä vain yhtä ruokaa loppuelämä, niin se olisi tämä"