1:55

Kalamaljadrinkkejä ja trooppista tunnelmaa: Tässä baarissa voit juoda merenneitojen ja -miesten kanssa!

Näin teet Ginger Velvet -drinkin kotona.

Onko unelmasi ollut lapsesta asti päästä hengailemaan merenneitojen kanssa? Pieni merenneito -elokuvan siivittämät unelmat voivat nyt käydä toteen ja samalla voit nauttia trooppisia cocktaileja.

Merenneitojen luulisi löytyvän jostain eksoottisesta paikasta, mutta hieman yllättäen heitä voikin nähdä Yhdysvaltojen sisämaassa, Montanassa. The Sip ’n Dip Lounge avattiin jo 1962 ja ”tiki-baarimainen” sisustus on pysynyt osittain ennallaan siitä asti.

Jutun lopusta voit poimia talteen myös merenneitohenkisen cocktailin reseptin.

Baarin viihdykkeenä temppuileva merenkansa

Baarin takaa löytyy kuitenkin paikan päänähtävyys: ikkuna vedellä täytettyyn altaaseen, jossa uiskentelee päivittäin merenneitoja ja -miehiä. Altaassa sukelteleva merenkansa tekee erilaisia temppuja ja pysähtyy poseeraamaan baarin vieraiden selfieihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Baarin tunnusdrinkki tarjoillaan valtavasta kalamaljasta ja sen tarkka resepti on perhesalaisuus. Drinkki sisältää kolmea erilaista rommia, blue curacao -likööriä sekä vodkaa tai tequilaa, riippuen siitä, kuka drinkin valmistaa. Valtavaa alkoholimäärää onneksi tasapainottavat hedelmämehut, kivennäisvesi sekä koristeet. Kalamaljaa ei suositellakaan tilattavaksi pelkästään itselleen.

Koska kuuluisan kalamaljan resepti on tarkkaan suojeltu salaisuus, alla on resepti Delishin merenneitohenkiseen Pina Coladaan.

Mermaid Colada (3 annosta)

10 cl ananasmehua
10 cl vaaleaa rommia
10 cl kookosmaitoa
5 cl blue Curacao -likööriä
2 dl jäisiä ananaspaloja
(jäitä)
cocktailkirsikoita
tuoretta ananasta
paperisia cocktail-sateenvarjoja

Sekoita blenderissä ananasmehu, rommi, kookosmehu, curacao sekä jäiset ananaspalat, kunnes juomasta tulee sileää. Jos haluat siitä hileisempää, lisää seokseen jäitä.

Kaada seos kolmeen lasiin ja koristele kirsikalla, ananasviipaleella sekä cocktail-sateenvarjolla.

Lähde: Delish

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja