Vaikka klassikot pitävät pintansa, jatkuvasti kehitellään myös uusia cocktaileja. Amerikkalaisen baarimestarin suosikkidrinkkiainekset eivät ole sieltä perinteisemmästä päästä.
Pääkuvan videolla baarimestari näyttää, miten teet helppoja drinkkejä myös kotona.
Uusien cocktailien luominen on vaativaa hommaa, varsinkin jos baarisi on nimetty vaatimattomasti maailman parhaaksi, kuten New Yorkissa sijaitseva The Dead Rabbit. Baarin juomavastaava Jillian Vose paljasti The Independent -sivustolle kaksi lempialkoholiaan uusien drinkkien luomiseen.
Mielikuvitukselliset yhdistelmät
Baarimikon työ yhdessä maailman parhaista cocktail-baareista ei ole helppoa hommaa, vaan vaatii rutkasti luovuutta ja asiantuntijuutta.
Vose kertoi Independentin haastattelussa, että he pyrkivät käyttämään cocktail-listassaan kaikenlaisia alkoholeja ja drinkkityylejä, mutta jos hänen pitäisi valita suosikkinsa drinkkien tekemiseen, jaetun ykkössijan saisivat irlantilainen viski ja Calvados. Calvados on joko omena tai päärynäbrandya Ranskan Normandiasta.
