Kakkutaiteilijan uskomattomat luomukset lyövät ällikällä – uskoisitko syötäviksi?

leivonta
Shutterstock

Toinen toistaan erikoisemmat kakut ovat olleet somekansan suosiossa jo pitkään. Nyt hurjaan suosioon ovat nousseet turkkilaisen naisen luomukset, kertoo Fine Dining Lovers.

Turkkilainen kakkutaiteilija Tuba Geckil luo uskomattoman aidon näköisiä kakkuja, aina Crocseista julkisuuden henkilöihin. Naisen kakut ponnahtivat maailmanlaajuiseen julkisuuteen, kun Buzzfeedin ruokasivusto Tasty julkaisi Twitterissä videon Geckilin kakuista.

– Nämä ovat kaikki kakkuja, videon yhteydessä todetaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Video on saavuttanut huikean suosion. Sitä on katsottu yli 31,5 miljoonaa kertaa. Lisäksi se on herättänyt runsaasti keskustelua, ja ihmiset ovat innostuneet tekemään meemejä aidon näköisistä kakuista.

– Yrität soittaa apua, mutta puhelimesi onkin kakku, vitsailee käyttäjä Jims Wid.

Tuba Geckilin kakuissa vain mielikuvitus on rajana. Nainen on tehnyt kakkuja niin elävistä henkilöistä kuin elottomista esineistäkin. Nämä luomukset lyövät ällikällä!

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

***

Videolla valmistuu kestosuosikki Kinderkakku.

Kinderkakku – näin valmistuu helppo suklaakakku suosikkisuklaasta 1:10

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja