Benin leipoma kakku jakaa jyrkästi mielipiteet: Onko tämä sairasta vai sairaan upeaa?

Käsikakku
Benin leipoma käsikakku on hämmästyttävän aidon näköinen. Shutterstock/ Ben Cullen

Ben Cullen on kakkutaiteilija, jonka loihtimat leivonnaisluomukset ovat usein samanaikaisesti upeita, hämmentäviä ja jopa puistattavia.

Sosiaalisessa mediassa on noussut keskustelunaiheeksi kakkutaitelija Ben Cullenin tuore luomus, joka näyttää aivan miehen omalta kädeltä. Ben jakoi videon käsikakusta Instagram-sivuillaan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Käsikakku on saanut eri somekanavissa ristiriitaisen vastaanoton. Osan mielestä kakku on yksinkertaisesti upea, kun toiset puolestaan kommentoivat, etteivät ole nähneet mitään yhtä ällöttävää. Suurin osa kuitenkin kehuu miehen taidonnäytettä, sillä kakku todella näyttää aivan Benin omalta kädeltä. 

– Haluan vain sanoa, että haista kukkanen, kun sekoitat pääni leikkaamalla tuon käsikakun, eräs Benin seuraajista kommentoi.

– Minä pidätin oikeasti hengitystä, kun leikkasit kättä. Uskomattoman upea, toinen jatkoi. 

– Luulin oikeasti, että se oli sinun kätesi ja meinasi tulla housuun, kun aloitit sen leikkaamisen, kolmas päivitteli.

–  Herranjumala, miten hullua! Olet niin hyvä leipuri, neljäs jatkoi. 

Ben on erikoistunut kakkuihin, jotka muistuttavat aitoja asioita, kuten vaikkapa ruoka-annoksia tai julkkiksia. Tässä esimerkiksi hieno McDonald's-aiheinen kakku:

Tällä Twitter-videolla esitellään myös muita Benin tekemiä kakkuja:

Jos tviitti ei näy, katso se täältä. 

***

Tässä on Koko Suomi leipoo -sarjan voittaja! 2:17


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.