Kahvitarjous hämmentää: 10 sentillä "pahaa K-menu-kahvia"

Kahvitarjous K-menu
K-kaupan mainoskyltti oli poikkeuksellisen rehellinen. Shutterstock/K-Supermarket Mylly

Vain 10 senttiä maksavat kahvipaketit saivat asiakkaat liikkeelle Harjavallassa, hämmentävästä mainostekstistä huolimatta.

Harjavallassa sijaitsevassa K-Supermarket Myllyssä myytiin torstaina poikkeuksellisen halpaa kahvia, poikkeuksellisen rehellisellä mainostekstillä.

"Suomen halvin (ja pahin?) kahvi"

Mainoskyltissä kerrottiin 10 senttiä maksavien kahvipakettien parasta ennen -päiväyksen olevan nurkan takana – ja sen lisäksi kyseessä olevan "Suomen halvinta (ja pahinta?) kahvia".

– Oli eilen vähän kovempi tarjous. Se oli erä, koska niissä oli päiväys menossa tuossa 10. helmikuuta. Myytiin sitten pois, ettei jää jalkoihin, kertoo K-Supermarket Myllyn kauppias Jussi Sippola MTV Uutisille. 

Kauppias Jussi päätti olla myyntitekstissä myös rehellinen, mitä tulee kahvin makuun. 

– Yleinen käsitys taitaa olla, että se ei ole ihan se premium-kahvi. Omienkin kokemuksieni pohjalta, niin ei se ihan ole se herkullisin vaihtoehto aamukahviksi.

Mielipiteet jakava kahvi

Kyseinen kahvi nousee säännöllisin väliajoin puheenaiheeksi myös sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoilla erityisesti tarjouskampanjoiden yhteydessä. 

Kahvin maku jakaa vahvasti mielipiteet: osa esimerkiksi kertoo sekoittavansa sitä kalliimman kahvin joukkoon, koska ei pysty sellaisenaan tuotetta nauttimaan. 

– Olen kuullut, että jotkut tosiaan "jatkavat" kahvia, kauppias sanoo.

Sosiaalisen median keskusteluissa kuitenkin muistutetaan, että kaikilla ei ole varaa valita kahvimerkkiään. 

Kauppiaan mukaan koko kahvierä myytiin päivässä loppuun. Kahvia sai ostaa maksimissaan 10 pakettia taloutta kohden. 

– Hinta oli sellainen, että odotettiinkin kahvin liikahtavan. Osa ei uskonut, että kyseessä on oikea hinta, vaan epäili jonkinlaista kompaa, kauppias Jussi Sippola nauraa. 

Katso myös video: Lotta löysi varastosta kaupan mainoslehtisen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä

Lotta löysi varastosta K-kaupan mainoksen vuodelta 2003 – sisältö löi ällikällä 0:25
Vanhan mainoslehtisen tuotehinnat ällistyttävät. 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!