Huomasitko? Lidlin mainoslehtiseen lipsahti melkoinen hernekeittomoka: "On hihitelty tälle"

Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun! 0:26 Muistatko vielä tämän mainoksen? Raketti kuuhun ja spagetti suuhun!

Jos mainoslehtiseen on uskominen, Lidlissä on tällä viikolla ollut myynnissä melkoinen hernekeittopakkaus. 

Videolla: Muistatko vielä tämän legendaarisen mainoksen? 

Moni kauppaketju Lidlin mainoslehtisen lukija hieraisi silmiään selailtuaan elokuisen lehden tulevia tarjouksia. Mainoslehtiseen oli painettu aivan tavallisen näköinen hernekeittotarjous, mutta lähempi tarkastelu paljasti eriskummallisen yksityiskohdan.

Huomaatko sinä, mikä mainoksessa on pielessä?

"Saako teiltä perävaunun lainaksi?"

Pian mainoskuva alkoikin levitä sosiaalisessa mediassa ja monet väänsivät aiheesta vitsiä. Facebook-ryhmissä muun muassa pohdittiin, soveltuisiko jättimäinen hernekeittopurkki pihalle paljuksi. Toiset iloitsivat hernekeiton superedullisesta kilohinnasta: 0,0027 euroa. 

Myös Lidlin omille Facebook-sivuille postailtiin kuvia hauskasta mainosmokasta.

– Saako teiltä perävaunun lainaksi, eräs kuluttaja kommentoi Lidlin Facebook-sivuilla nauruhymiöiden kera.

Näin Lidliltä kommentoidaan: "On hihitelty tälle virheelle"

Myös Lidlillä huomattiin painovirhepaholainen sen myötä, kun asiakkailta alkoi tulla palautetta. 

– Huomasimme mokan, kun ihmiset alkoivat postata siitä someen. Se on huvittanut meitäkin, ovathan mielikuvat jättimäisestä hernekeittopurkista vaikkapa kassalla aika pöhköjä. Myös lidliläisten omassa sovelluksessa on hihitelty tälle virheelle ja pohdittu, saisiko jostain rekan lainaan purkin kuljettamiseksi kotiin, Anne Daniel Lidlin markkinoinnista kertoo MTV Uutisille.

Danielin mukaan mainoslehteen jää virheitä harvoin, sillä jokainen lehti syynätään tarkkaan ennen painatusta. Jos virheitä kuitenkin lehteen lipsahtaa, laitetaan niistä yleensä myymäläissä tuotteen kohdalle jonkinlainen ilmoitus. 

– Niillä infotaan asiakkaita esimerkiksi, jos lehdessä on ollut väärä hinta tai kuva.

Kaiken kaikkiaan hernekeittomoka oli Danielin mukaan onneksi täysin harmiton. 

– Nyt sattui inhimillinen erehdys, joka ei ole millään tavalla vaarallinen. Hauskaa, että olemme voineet tällä tavalla piristää ihmisten päivää.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.