K-kaupan rehellinen myynti-ilmoitus hauskuuttaa: "Kaikki on täällä töissä maistanut, eikä vielä kukaan ole tykännyt" – ostaisitko?

2:15 Näin valmistuvat Fazerin suositut Turkinpippurit
Videolta selviää, kuinka klassikkokarkit oikein valmistetaan.

Rehellisistä myynti-ilmoituksista ja uskomattomista tarjouksistaan tunnettu K-Supermarket Jakomäki huvittaa jälleen. Nyt tarjolla on "pahanmakuisia vaahtokarkkeja". 

Viime elokuussa K-Supermarket Jakomäen uskomattoman edullinen mämmi-ilmoitus herätti suomalaisissa mielenkiintoa. Kaupan julkaisemassa ilmoituksessa tarjottiin mämmiä yhden sentin kappalehintaan. Tällä kertaa kyse ei ole huokeasta tarjouksesta, vaan varsin rehellisestä tarjouslapusta. 

K-Supermarket Jakomäki julkaisi vastikään Facebookissa päivityksen, jonka mukaan nyt olisi tarjolla laatikko pahanmakuisia vaahtokarkkeja.

– Kaikki on täällä töissä maistanut eikä vielä kukaan ole tykännyt. Laatikossa on 75 vaahkokarkkipötköä. Hintaa koko laatikolle 2 euroa, Facebookissa mainostetaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kuka uskaltaa tulla ostamaan?!? Ei oo (onneksi) kuin yksi lava, joten vain nopeimmille.

"Nää on maailman parhaita!"

Kaupan päivitykseen tulleissa kommenteissa karkkien todetaan sopivan erinomaisesti vaikkapa virpojille. Vaikka kauppa väittää vaahtokarkkien maistuvan pahalle, moni kommentoija puhuu näiden vesimeloneilta maistuvien karkkien puolesta.

– Ostettu ja maistettu. Ei parhaita, mutta menevät pahimpaan herkkuhimoon, eräässä kommentissa todetaan.

– Nää on maailman parhaita! toisessa kommentissa iloitaan.

Kommenttien perusteella näyttää siltä, että pahanmakuiset karkkilaatikot saattavat kadota kaupan hyllyiltä nopeammin kuin kauppias uskoikaan.

Lähde: Facebook

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja