Jussi syö normaalisti päivittäin ABC:lla, koska ne ovat "niin hienoja paikkoja" – koronakevät pakotti erikoisratkaisuihin: "Olen syönyt tuossa pihalla autossa"

Riihimäen ABC:lla valmistauduttiin asiakkaiden saapumiseen – ABC-konkari Jussi pääsi syömään sisälle kuukausien tauon jälkeen 5:34 Riihimäen ABC:lla valmistauduttiin asiakkaiden saapumiseen – ABC-konkari Jussi pääsi syömään sisälle kuukausien tauon jälkeen

Kuten monelle muullekin suomalaiselle, myös Jussi Kuloselle kulunut kevät on ollut todella poikkeuksellinen. Tavallisesti Kulonen käy päivittäin syömässä ABC-huoltoasemilla, mutta koronarajoitusten vuoksi tämä ei ole ollut mahdollista muutamaan kuukauteen. Maanantaina Jussilla olikin juhlapäivä, kun ravintolarajoitukset höllenivät ja hän pääsi jälleen huoltoasemalle sisään syömään.

Jussi Kulonen on mies, joka on syönyt Suomen jokaisella ABC:lla. 

– Nämä ovat niin hienoja paikkoja. Aikanaan vertailin erilaisia taukopaikkoja autolla paljon liikkuessani, ja sitten mä huomasin, että ABC on se paras, Jussi kertoi MTV:n Uutisaamun haastattelusa maanantaina.

Normaalisti Jussi tykkää syödä huoltoasemalla jopa päivän kaikki ateriat aamiaisesta päivälliseen.Keväällä Jussin rutiinit menivät kuitenkin uusiksi koronan vuoksi. 

– Olen joutunut vähän soveltamaan ja opettelemaan ruoanvalmistusta. Ainakin viikonloppuisin olen pyrkinyt käymään ABC:lla. Olen ostanut ruokaa mukaan ja syönyt tuossa pihalla autossa.

Maanantaina 1.6. koronarajoitukset höllenivät Suomessa ja ravintolat saivat jälleen avata ovensa tietyin ehdoin. Tämä tarkoitti myös Jussille juhlapäivää, sillä mies pääsi syömään aamiaista sisälle Riihimäen ABC:lle. Odottiko Jussi jo innoissaan ensimmäistä aamiaistaan pitkään aikaan ravintolan sisätiloissa?

– On tässä nyt odoteltu jo. Noutopöytäaamiaista ei oo saatavilla vielä, mutta sentään jotain. Ei tarvitse mennä pihalle syömään, Jussi kertoi ja lähti linjastolle aamiaista hakemaan, 

– Luksusta, kun saa ottaa tarjottimen ja kaikki, hän totesi linjastolla.

Mikä on Jussin mielestä paras aamiaisruoka ABC:lla? Miten noutopöytäruokailu nyt on järjestetty huoltoasemalla, kun asiakkat eivät saa koronarajoitusten vuoksi itse annostella ruokaa? Katso videolta ABC Riihimäen huoltoasemapäällikön sekä ABC-konkari Jussin haastattelu. 


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!