Juhannuksen parhaat jälkkärit! Testaa paras britakakku ja Maisemakahvilan raparperipiirakka

Etsitkö juhannushumuun täydellistä makeaa leivonnaista tai jälkkäriä? Testaa suosikkiresepteistämme esimerkiksi maukas britakakku tai superhitti Maisemakahvilan raparperipiirakka.

Juhannusherkuissa maistuvat makeat mansikat ja kirpsakka raparperi. Jos vielä mietit, mitä makeaa loihtisit juhannuksen jälkkäripöytään, tässä sinulle muutama takuuvarma hitti:

Maisemakahvilan raparperipiirakka on jo legenda! Kuuluisan raparperipiirakan reseptin antoi aikoinaan kesäkahvilaa pitävä Katariina Pylsy Kotiliesi-lehdelle. Resepti on peräisin Katariinan emäntäkoulusta. Tämä helppo raparperipiirakka on valloittanut suomalaisten sydämiä jo yli 30 vuoden ajan!

Britakakku tai britatorttu on tyylikäs tarjottava kesäjuhlissa tai muuten vaan kahvin kanssa nautittuna. Mansikkabrita on klassikko, mutta voit käyttää erilaisia marjoja vaihdellen.

Tämä makea jälkkäri ei vaadi uunia tai leivontaa! Kesäpäivän jäätelöherkku on täynnä ihania yllätyksiä.


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.