Jos rakastat valkosipulia, tätä tajunnanräjättävää niksiä on kokeiltava: "Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa kattila uuniin"

Näin kuorit valkosipulin näppärästi ilman veistä! 1:01 Näin kuorit valkosipulin näppärästi ilman veistä!

Ruokasivuston vinkkivideolla näytetään, miten valmistuu helposti koukuttava valkosipulilisuke, jota voi käyttää vaikka levitteenä leivän päällä.

Videolla vinkki valkosipulin kuorintaan ilman veistä!

Rakastatko valkosipulia? Siinä tapauksessa tämä Tasty-sivuston resepti on sinua varten. Tastyn videolla näytetään niksi, jolla valkosipulinkynsistä saa tehtyä tahnamaisen levitteen helposti – eikä edes hengitys haise!

– Jos rakastat valkosipulia, tämä muuttaa elämäsi, videolla luvataan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Tarvitset reseptiä varten paljon valkosipulia, siis lähes kattilallisen valkosipulinkynsiä. Kuoritut valkosipulinkynnet laitetaan kattilaan ja peitetään öljyllä. Tämän jälkeen uuninkestävä kattila valkosipuleineen menee uuniin kolmeksi tunniksi 100 asteeseen. 

– Tiedän, se kuulostaa pitkältä ajalta, mutta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa kattila uuniin. Lopputuloksena saat paahtuneita ja levittyviä valkosipulinkynsiä, jotka eivät aiheuta pahanhajuista hengitystä.

Nämä öljyyn säilytyt valkosipulinkynnet säilyvät jääkaapissa muutaman kuukauden. Niistä voi myös valmistaa muita lisukkeita, kuten yrttiöljyä. Tasty-sivuston videolta näet, miten säilöttyjä valkosipulinkynsiä voi jatkojalostaa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!