Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jos rakastat valkosipulia, tätä tajunnanräjättävää niksiä on kokeiltava: "Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa kattila uuniin"

1:01Näin kuorit valkosipulin näppärästi ilman veistä!
Julkaistu 26.11.2020 20:01

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Ruokasivuston vinkkivideolla näytetään, miten valmistuu helposti koukuttava valkosipulilisuke, jota voi käyttää vaikka levitteenä leivän päällä.

Videolla vinkki valkosipulin kuorintaan ilman veistä!

Rakastatko valkosipulia? Siinä tapauksessa tämä Tasty-sivuston resepti on sinua varten. Tastyn videolla näytetään niksi, jolla valkosipulinkynsistä saa tehtyä tahnamaisen levitteen helposti – eikä edes hengitys haise!

LUE MYÖS: Ethän tee näin valkosipulille? Voi pilata raaka-aineen tai tekemäsi ruoan

– Jos rakastat valkosipulia, tämä muuttaa elämäsi, videolla luvataan.

Jos video ei näy, katso se täältä.

Tarvitset reseptiä varten paljon valkosipulia, siis lähes kattilallisen valkosipulinkynsiä. Kuoritut valkosipulinkynnet laitetaan kattilaan ja peitetään öljyllä. Tämän jälkeen uuninkestävä kattila valkosipuleineen menee uuniin kolmeksi tunniksi 100 asteeseen. 

– Tiedän, se kuulostaa pitkältä ajalta, mutta sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin laittaa kattila uuniin. Lopputuloksena saat paahtuneita ja levittyviä valkosipulinkynsiä, jotka eivät aiheuta pahanhajuista hengitystä.

Nämä öljyyn säilytyt valkosipulinkynnet säilyvät jääkaapissa muutaman kuukauden. Niistä voi myös valmistaa muita lisukkeita, kuten yrttiöljyä. Tasty-sivuston videolta näet, miten säilöttyjä valkosipulinkynsiä voi jatkojalostaa.

LUE MYÖS: Jamesin huikea nyrkkiniksi hämmentää: "Haluatko tietää parhaan tavan sipulin kuorimiseen?"

Lisää aiheesta:

Aikaa säästävä valkosipuliniksi: Voit unohtaa pilkkomisen jopa vuodeksi!Niksi nopeaan parmesaanin raastamiseen jakaa mielipiteitä: "Eivätkös kaikki tiedä tämän jo?"Mitä saadaan, kun yhdistetään pizza ja pasta? Herkku jakaa mielipiteitä: "Jättäkää pasta rauhaan"Jamesin huikea nyrkkiniksi hämmentää: "Haluatko tietää parhaan tavan sipulin kuorimiseen?" Teetkö sinäkin perunamuusin näin? Yleiselle valmistustavalle olemassa paljon parempi vaihtoehto: "Lyhyessä ajassa ja vähemmällä tiskillä"Huikea niksi! Näin kuorit valkosipulin sekunneissa – ja ilman veistä!
RuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 17:02
    Leivonta

    "Tyrmäävän hyvää!" – Hanna Sumarin omenapiirakka on helppo leipoa

  • 07:43
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat merkit: Mikä omenamehuista on paras?

  • Eilen17:14
    Ruokakauppa

    100 päivää jouluun! Näin saat joulukonvehteja yli puolet halvemmalla

  • Eilen11:01
    Pasta

    Pastasta ja perunasta saa terveellisempää yhdellä kikalla

  • Eilen07:45
    Puuro

    Kaurapuuron joukkoon kannattaa nyt laittaa yksi ainesosa