Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Jos haluat täydellistä pizzaa ja rapsakan pohjaan, älä koskaan tee näin täytteille

1:54Näillä vinkeillä pizzasta saa entistä paremman – muista tärkeä asia täytteiden kanssa
Julkaistu 03.10.2020 14:03

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Fanni Parma

fanni.parma@mtv.fi

Miten saa kotiuunissa paistettua mahdollisimman hyvää pizzaa? Classic Pizzan asiantuntijat paljastavat videolla parhaat pizzanvalmistustärppinsä. 

Syyskuussa Classic Pizzan laatu- ja kehitysjohtaja Merja Rahkola-Toivanen kertoi ketjun yhdestä suosituimmasta pizzasta, jota ei koskaan voi ottaa ruokalistalta pois.

– Tämä on ylivoimainen suosikki, ja se, minkä ympärille Classic Pizza on rakennettu. Eli 25 vuotta sitten, kun aloitimme Hangossa toiminnan, niin mieheni Juha kehitteli reseptiikan, Rahkola-Toivanen kertoi tuolloin.

Täydellistä pizzaa kotona

Täydellisen pizzan tekeminen on mahdollista myös kotioloissa. Saimme Classic Pizzan asiantuntijoilta parhaat vinkit täydellisen pizzan valmistamiseen.

Ensimmäiseksi huomiota kannattaa kiinnittää tietysti pizzapohjaaan. Ei ole samantekevää, millaisia jauhoja pizzaansa käyttää.

– Laadukkailla raaka-aineilla saa laadukkaan lopputuloksen. Hyvä pizzapohja ei tarvitse muuta kuin jauhoja, vettä, suolaa, hiivaa ja öljyä. Anna pohjan nousta rauhassa, ja kaulitse se ohueksi, pizzaketjusta vinkataan.

Myös muun muassa pizzaan käytettävien juustojen laadussa on eroa. Kaupan halvimmalla valmisraasteella ei välttämättä saa yhtä hyvää lopputulosta kuin esimerkiksi laadukkaalla mozzarellalla.

Täytteiden kanssa kannattaa olla tarkkana, mikäli haluaa pizzastaan mahdollisimman hyvän. Katso videolta, mitä virhettä täytteiden kanssa ei kannata tehdä!

Lue myös: Juha kehitteli 25 vuotta sitten pizzan, joka on edelleen suomalaisen pizzaketjun yksi suurimmista hiteistä: "Ei voi koskaan ottaa pois listalta"

Lisää aiheesta:

Oletko maistanut? Suosikkipizzan salaisuus piilee sen pohjassaSuomalaiset sujauttavat pizzaansa yhden ainesosan, jota ei kannattaisi laittaa: "Tärkeintä on välttää…"Suomalaiset sujauttavat pizzaansa ainesosan, jota siihen ei kannattaisi laittaa: "Tärkeintä on välttää…"Pizzamestari Luca Platania: Tämä on kaikista tärkeintä, kun paistat pizzaa kotiuunissaKatjan uunipeltikikka ja pizzapohjan sekä tomaattikastikkeen paras valmistustapa – onko tässä salaisuus täydelliseen pizzaan?Lontoon parhaat pizzakokit neuvovat: Näin teet täydellistä pizzaa kotioloissa
RuokaPizzaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 08:43
    Leivonta

    Älä tee tätä joulutorttuvirhettä

  • 06:44
    Vitamiinit

    Reijo Laatikaiselta tärkeä muistutus monivitamiinipillereistä

  • Eilen14:16
    Ruokaniksit

    Helppo pullajälkkäri on nyt jättihitti somessa! Testaa vaikka isänpäiväksi

  • Eilen06:39
    Henri Alén

    Tätä Henri Alén ei missään nimessä nyt ostaisi ruokakaupasta

  • to16:46
    Ravintolat

    Yksi uunitemppu ja arkinen raaka-aine muuttuu herkuksi – Henri Alén paljastaa kikan