Jos haluat täydellistä pizzaa ja rapsakan pohjaan, älä koskaan tee näin täytteille

1:54 Näillä vinkeillä pizzasta saa entistä paremman – muista tärkeä asia täytteiden kanssa

Miten saa kotiuunissa paistettua mahdollisimman hyvää pizzaa? Classic Pizzan asiantuntijat paljastavat videolla parhaat pizzanvalmistustärppinsä. 

Syyskuussa Classic Pizzan laatu- ja kehitysjohtaja Merja Rahkola-Toivanen kertoi ketjun yhdestä suosituimmasta pizzasta, jota ei koskaan voi ottaa ruokalistalta pois.

– Tämä on ylivoimainen suosikki, ja se, minkä ympärille Classic Pizza on rakennettu. Eli 25 vuotta sitten, kun aloitimme Hangossa toiminnan, niin mieheni Juha kehitteli reseptiikan, Rahkola-Toivanen kertoi tuolloin.

Täydellistä pizzaa kotona

Täydellisen pizzan tekeminen on mahdollista myös kotioloissa. Saimme Classic Pizzan asiantuntijoilta parhaat vinkit täydellisen pizzan valmistamiseen.

Ensimmäiseksi huomiota kannattaa kiinnittää tietysti pizzapohjaaan. Ei ole samantekevää, millaisia jauhoja pizzaansa käyttää.

– Laadukkailla raaka-aineilla saa laadukkaan lopputuloksen. Hyvä pizzapohja ei tarvitse muuta kuin jauhoja, vettä, suolaa, hiivaa ja öljyä. Anna pohjan nousta rauhassa, ja kaulitse se ohueksi, pizzaketjusta vinkataan.

Myös muun muassa pizzaan käytettävien juustojen laadussa on eroa. Kaupan halvimmalla valmisraasteella ei välttämättä saa yhtä hyvää lopputulosta kuin esimerkiksi laadukkaalla mozzarellalla.

Täytteiden kanssa kannattaa olla tarkkana, mikäli haluaa pizzastaan mahdollisimman hyvän. Katso videolta, mitä virhettä täytteiden kanssa ei kannata tehdä!

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja