Joko testasit? Kari Aihisen älyttömän helppo ja hyvä pasta – kuka tahansa osaa tehdä: "Elävä legenda"

pasta arrabiata kaappaus keittiössä
MTV

Erilaiset pastat ovat nopeita ja helppoja ruokia niin arkeen kuin juhlaan. Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa tehtiin helppoja ja herkullisia ruokia, jotka sopivat mainiosti myös välipaloiksi koululaisille. Joko testasit Kapen pastaa?

Kokki Kari "Kape" Aihinen opasti Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen kauden kolmannessa jaksossa alkuvuodesta, miten valmistetaan ravitsevia ja helppoja välipalaruokia. Kapen loihtimat annokset sopivat erityisesti paljon energiaa tarvitseville, treenaaville koululaisille. Ne käyvät kuitenkin mainiosti myös esimerkiksi lounasruoiksi. 

Superhelppo pasta all'arrabiata

Yksi jakson helpoista resepteistä oli pasta all' arrabbiata. Kyseessä on herkullinen kasvispasta, jonka valmistamiseen menee alle puoli tuntia. Aihisen mukaan tämä pasta on "elävä legenda".

– Tehdään tänään kolme ruokaa: elävä legenda pasta arrabiata eli tomaattispagetti, sitten marjaisa smoothie ja lisäksi kunnon munakas, Aihinen listasi.

Arrabiata valmistuu Aihisen opeilla spagetista, mutta pastalajiketta voi vaihtaa ja käyttää esimerkiksi penneä. 

Katso videolta Aihisen ruokavinkit ja nappaa resepti: Pasta all'arrabiata Kari Aihisen tapaan



Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!