Joko sinäkin kuulit pusupullista? Koko Suomi leipoo -ohjelman pullaohjeesta hitti – tästä on kyse

0:47 Mikä ihmeen pusupulla? Koko Suomi leipoo -tuomarit kertovat

Pusupullat nousivat Koko Suomi leipoo -ohjelman myötä puheenaiheeksi. Joko sinä kuulit pusupullista tai jopa leivoit niitä? 

Koko Suomi leipoo -ohjelman kuudennen kauden ensimmäisessä jaksossa kilpailijat pääsivät teknisessä tehtävässä leipomaan pehtoorin pusupullia. Ohjelman juontajan Anne Kukkohovin alustaessa tehtävää, moni kilpailija kuunteli huuli pyöreänä ja totesi, ettei tiennyt lainkaan mistä on kyse. 

Tuomarit Markus Hurskainen ja Toni Rantala kertoivat ohjelmassa pusupullista ja antoivat vinkkejä niiden leivontaan.  

– Aivan ihanan yksinkertaisen kaunis tuote, joka kätkee sisäänsä paljon tapahtumia. Pusupullan sisään on jemmattu vähän sitruunacurdia ja vadelmahilloa, tuomarit kuvailivat.

Ohjelman esityksen jälkeen pusupullien resepti nousi suosituksi MTV:n Makuja.fi-ruokasivustolla. Pusupullia on tällä viikolla vilahdellut myös sosiaalisessa mediassa, kun innokkaat kotileipurit ovat kokeilleet reseptiä 

Mitä pitää ottaa huomioon pusupullia leipoessa ja onko niiden tekeminen haastavaa? Katso videolta Koko Suomi leipoo -tuomareiden pususpullaesittely

Koko Suomi leipoo MTV3-kanavalla maanantaisin alkaen klo 20


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja