Joko kokeilit? Nerokas hittipuuro yhdistää kaksi aamun tärkeintä asiaa – puuroekspertti Katja: "Jakaa täysin mielipiteet"

0:55 Oletko jo testannut hittipuuroa? Yhdistää kaksi aamun tärkeintä asiaa: ”Jakaa täysin mielipiteet”

Oletko sinä jo testannut kahvipuuroa? Siinä yhdistyy nimensä mukaisesti kaksi aamun tärkeintä herkkua. Katso videolta, miten kahvipuuro valmistuu!

Raision reseptikehityksen ja kuluttajapalvelun asiantuntija, puuroekspertti ja kokki Katja Vuorinen paljasti MTV:lle aiemmin, miten valmistetaan täydellistä kaurapuuroa. Nyt aamupuuro viedään vielä askelta pidemmälle, kahvipuuron muodossa.

Kahvipuuro yhdistää nerokkaalla tavalla aamun tärkeimmän juoman sekä ruoan. Katjan loihtima kahvipuuro maistuu myös ihanan suklaiselta, mutta ei kuitenkaan liian makealta. 

– Tämä jakaa täysin mielipiteet, sillä puurossa ei ole makeutta hirveästi. Toisten mielestä maku on liian hyökkäävä. Jos haluaa puurosta oikein herkun, voi sen viimeistellä kermavaahdolla ja passionhedelmällä, Katja vinkkaa.

Kun Katja valmisti kahvipuuroa ensimmäisen kerran, hän jätti siitä oleellisen mausteen pois.

– En laittanut ollenkaan suolaa, niin maku jäi tunkkaiseksi. Hyppysellinen suolaa parantaa makua todella paljon. Passionhedelmä tuo happoa ja kermavaahto pehmeyttä. 

Puuron valmistuksessa oleellisinta on, että kahvi on oikeasti kuumaa, kun siihen sulattaa suklaan. Muuten lopputuloksena on Katjan mukaan "hippupuuroa".

Katso videolta, miten nerokas kahvipuuro valmistuu. 


Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja