Jokaisen iltakukkujan unelma toteutui! Yritys lanseerasi nukahtamista nopeuttavan jäätelön – nyt voit herkutella itsesi uneen

jäätelö vaniljajäätelö
Shutterstock

Jäätelöbrändi on tuonut markkinoille joukon herkullisia uutuuksia, joiden sisältämien ainesosien luvataan nopeuttavan nukahtamista ja vähentävän unettomuutta.

Mikä onkaan ihanampaa kuin käpertyä pitkän päivän jälkeen sohvan nurkkaan jäätelöpurkin kanssa. Jäätelöhetki on jo itsessään nautinto, mutta mitä sanoisit, jos tämä rutiini voisi auttaa sinua nukkumaan paremmin?  

Uusi jäätelöbrändi on tuonut markkinoille kahdeksan herkullista uutuutta, jotka sisältävät tutkitusti nukahtamista edistäviä ainesosia. 

Edistää nukahtamista monella tapaa

Nightfood-brändin jäätelöt eivät sisällä melatoniinia tai muitakaan nukahtamista helpottavia hormoneita, vaan niiden teho perustuu muihin ainesosiin, kuten magnesiumiin, ruoansulatusentsyymeihin, proteiiniin ja kuituun.

Healthline-sivuston haastattelussa tohtori Eddie Fatahkov toteaa näiden ainesosien edistävän nukahtamista monellakin eri tapaa, muun muassa tasaamalla verensokeria ja säätelemällä elimistön luonnollista melantoniinin tuotantoa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen lisäksi, että jäätelöt sisältävät runsaasti elimistön hyvinvoinnin kannalta tärkeitä ainesosia, ne ovat tavallisia jäätelöitä vähäsokerisempia. Nukahtamista edistävä tuote voitti vastikään 2019 Product of the Year -palkinnon jäätelökategoriassa.

Unijäätelöt ovat tällä hetkellä saatavilla vain verkosta, mutta yhdysvaltalaisyritys toivoo saavansa tuotteet kauppoihin tämän kevään aikana. 

Lähteet: Insider, Healthline

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!