Jokaisella meistä on suosikkinsa Amerikan pastilleista – ja juuri siksi totuutta on niin vaikea niellä: "Ei voi olla"

Kaikki Amerikan pastillit maistuvat kirsikalta! Näin raati reagoi totuuteen karkkien mausta 2:48 Kaikki Amerikan pastillit maistuvat kirsikalta! Näin raati reagoi totuuteen karkkien mausta
Kaikki Amerikan pastillit maistuvat samalta, mutta miltä? Näin raati reagoi totuuteen karkkien mausta

Oranssi vai vihreä – mikä Amerikan pastilleista on mielestäsi se paras? Oikeastihan ne maistuvat kaikki samalta. Tämä tieto tuli maisteluraadillemmekin yllätyksenä!

Mikä väri on suosikkisi Fazerin Amerikan pastilleja -karkkipussista? Suurin osa ihmisistä tuntuu liputtavan silmää räpäyttämättä oranssin pastillin puolesta, mutta oikeasti värillä ei ole väliä – kaikki pastillit maistuvat samalta. Eli kirsikalta.

Jos hieraisit tuon lukiessasi silmiäsi, et ole yksin. Katso videolta, miten testiraatimme reagoi tietoon "suosikkikarkkinsa" todellisesta mausta!

Juttu on uusinta vuodelta 2019.

Katso myös: Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa:

Oletko aina yrittänyt avata tikkarin väärin? Tässä oikea tapa! 0:49

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!