Luulitko, että oranssit Amerikan pastillit ovat paremman makuisia kuin pussin muut värit? Tätä et osannut odottaa: "Vaikka kerromme..."

2:48 Kaikki Amerikan pastillit maistuvat kirsikalta! Näin raati reagoi totuuteen karkkien mausta

Poimitko sinäkin Fazerin Amerikan pastilleja -pussista aina oranssit pastillit suuhusi? Turhaan, sillä makuero onkin vain päässäsi.

Mikä väri on suosikkisi Fazerin Amerikan pastilleja -karkkipussista? Suurin osa ihmisistä tuntuu liputtavan silmää räpäyttämättä oranssin pastillin puolesta, mutta seuraavan kerran pastilleja kannattanee maistaa silmät kiinni.

Saimme nimittäin vihiä siitä, että pussin kaikki pastillit, niin lilat, vihreät kuin oranssitkin, ovat itse asiassa kaikki samanmakuisia. Koska monen mielipide oranssin karkin ylivoimaisuudesta on järkkymätön, selvitimme asian sieltä, missä totuus tiedetään.

– Näin tosiaan on. Kaikissa pastilleissa on ihan sama maku ja yllättäen se maku on vielä kirsikka, paljastetaan Lappeenrannan tuotekehitysosastolta Fazer Makeisten viestintäjohtaja Liisa Eerolan mukaan. 

Myös tuotekehitysosastolla on kuultu oranssin värin olevan monen suosikki, ja ilmiötä pidetään hauskana.

– Vaikka kerromme, ettei makueroja ole, ovat monet järkähtämättä oranssien ylivertaisuuden kannalla.

Tuotekehitysosastolta arvellaankin, että ihmiset todella maistavat myös silmillään.

Pastillit sopivat vaikkapa suklaatalon koristeluun:

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja