Joensuulainen pizzayrittäjä toteutti asiakkaidensa erikoisen toiveen – "muutamia heinäsirkkapitsoja on jo myyty"
Pizzoihin toivotaan tänä päivänä yhä enemmän vegaanisia vaihtoehtoja, mutta myös astetta erikoisempia täytteitä – kuten heinäsirkkoja.
VIDEO: Näin teet pakastepizzasta entistäkin herkullisemman. Katso helpot tuunausvinkit videolta.
Pizza-online.fi -palvelun mukaan vallitsevat ruokatrendit ja elämäntapaan perustuvat ruokailutottumukset ja toiveet näkyvät myös pizzatäytteissä.
Samaan aikaan kun valtakunnaliset ruokatrendit näkyvät koko maassa, ravintoloiden kanta-asiakkaat osaavat pyytää astetta erikoisempiakin ruokia.
Vegaanitäytteet tulevat myös pizzoihin
Asiakkaiden erikoisiin toiveisiin vastataan ainakin Joensuussa, jossa La Dolce Vitan Besir Giray kertoo pyrkivänsä vastaamaan asiakkaidensa toiveisiin parhaansa mukaan.
– Erikoisin toive on asiakkailta ollut heinäsirkat. Hankimme niitä tukusta ja muutamia heinäsirkkapitsoja on jo myyty, Giray sanoo.
Ei ihme, että sirkat ovat löytäneet tiensä myös pizzoihin, sillä tämä astetta erikoisempi raaka-aine on valloittanut tänä kesänä myös erilaiset kesätapahtumat ja festivaalit. Myös laivayhtiö Viking Line lanseerasi vuoden alussa uuden hyönteisruokamenunsa.
Vaikka erikoiset täytetoiveet ovat vielä melko yksittäistapauksia, vegaaniset vaihtoehdot ovat valtakunnallisesti leviävä ilmiö. Pizza-online.fi -palvelun mukaan vegaanisia vaihtoehtoja, kuten nyhtökauraa ja vegaanista juustoa, toivotaan yhä enemmän.
Lähde: Pizza-Online.fi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti