Jeffrey tilasi kunnon pihvin Gordon Ramsayn ravintolassa, mutta teki "pikkuruisen" mokan – loppulasku yli 500 euroa: "En kadu"

0:58 Elämäsi mehevintä lihaa grillissä

Amerikkalaismies ymmärsi väärin pihvin hinnan ruokalistalta Gordon Ramsayn ravintolassa. Väärinkäsitys tuli miehelle todella kalliiksi. Asiasta kertoo muun muassa brittilehti Mirror. 

Videolla: Tiedätkö, mikä ruhonosa on parasta grillattavaksi? Katso videolta vinkit elämäsi mehevimpään lihaan.

Saat miehen kyyneliin -kappaleelle olisi löytynyt tällä kertaa sopivaa kuulijakuntaa Yhdysvalloista, jossa eräs mies erehtyi pahemman kerran tilaamansa pihvin hinnasta. 

Jeffrey Paige teki itselleen ja tyttöystävälleen pöytävarauksen Gordon Ramsayn Atlantic Cityssa sijaitsevaan pihviravintolaan. Jeffrey oli etukäteen ajatellut hemmotella itseään tilaamalla laadukkaan ja hintavahkon Wagyu-härän pihvin, mutta huomasi sitten ruokalistalla jotain vieläkin parempaa: A5-laatuluokan Kobe-härkää. 

Luuli saavansa Kobe-pihvin edullisesti

Jeffrey kertoo yllättyneensä Kobe-pihvin hinnasta, sillä se vaikutti olevan Wagyuta halvempaa. Jefrey ymmärsi ruokalistasta Kobe-pihvin maksavan noin 28 euroa per 115 grammaa lihaa, kun taas Wagyun hinta vaikutti olevan yli puolet enemmän.

– En ollut koskaan aiemmin syönyt aitoa Kobe-härkää. Se oli jotain täysin erilaista ja suussa sulavan herkullista. Tilasimme myös muutamat lisukkeet ja alkupalat ja tyttöystäväni söi Ramsayn kuuluisan beef wellington -annoksen. 

Jeffrey kertoi olevansa erittäin tyytyväinen ateriaan ja iloinen siitä, että pystyi tukemaan ravintolatoimintaa näinä haastavina aikoina. Hän ei vieläkään ollut uskoa, että oli saanut täydellistä Kobe-härkää niin edullisesti. 

– Tai niin luulin.

Pihvi maksoikin yli 350 euroa

Laskun tullessa kävi ilmi, että Jeffrey oli ymmärtänyt hinnan väärin. Kobe-härkä maksoikin 28 euroa per 28 grammaa, minimitilauksen ollessa 115 grammaa. Näin ollen Jeffreyn 340 gramman pihville tuli muhkea 350 euron hintalappu. Lisukkeineen ja alkupaloineen loppulasku oli yli 500 euroa.

Ensijärkytyksen jälkeen Jeffrey osasi suhtautua asiaan huumorilla.

– Toivon, että Gordon Ramsay olisi täällä ja haukkuisi minut tämän mokan takia. Nautin pihvistä kuitenkin täysillä. En kadu, Jeffrey nauraa.

Jeffrey jakoi alun perin tarinansa Redditissä, jonka jälkeen häntä ovat haastatelleet useat eri mediat, Mirror mukaan lukien. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
   MasterChef Suomi

   MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja