Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Vegaaninen makaronilaatikko – klassisen arkiruoan helppo vegeversio | Resepti | Makuja | MTV Uutiset
Makuja
Vegaaninen makaronilaatikko – klassisen arkiruoan helppo vegeversio Julkaistu 14.01.2020 13:50
Ainekset 1 iso sipuli 2 valkosipulinkynttä 3 rkl rypsiöljyä 240 g härkistä tai nyhtökauraa 1-2 rkl tacomaustetta 2 x 500 g tomaattimurskaa Lisäksi reilusti vettä ½ tl suolaa 400 g makaronia 150 g vegaanista kasvirasvavalmistetta raasteena 4 dl vettä 1 kasvisliemikuutio tai 2 rkl kasvisfondia Valmistusohje Vegaaninen makaronilaatikko valmistuu näin: Annoksia: 4
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki. Lisää pannulle härkis tai nyhtökaura sekä tacomauste. Kääntele hetki ja lisää tomaattimurska joukkoon. Kuumenna. Tarkista maku. Kiehauta vesi ja lisää suola ja makaroni. Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsiä. Valuta. Sekoita makaronit muiden ainesten joukkoon ja lisää vegaaninen kasvirasvavalmisteraaste. Jätä osa pinnalle. Laita seos reunalliseen uunivuokaan. Kiehauta vesi ja liuota joukkoon kasvisliemikuutio tai fondi. Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Vegaaninen makaronilaatikko on mehevä ja helppotekoinen. Voit käyttää proteiinina nyhtökauraa, härkistä tai muita kasviproteiinivalmisteita. Testaa Kati "Hellapoliisi" Jaakosen reseptiä.
Pastat ja nuudelit
17.4. 13:49
17.08.2024 12:00
03.11.2023 11:03
19.08.2022 13:57
12.08.2021 08:01
Lataa lisää