Kuumenna rypsiöljy ja paista sipuleita hetki. Lisää pannulle härkis tai nyhtökaura sekä tacomauste.
Kääntele hetki ja lisää tomaattimurska joukkoon. Kuumenna. Tarkista maku.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja makaroni. Anna kiehua, kunnes makaronit ovat kypsiä. Valuta.
Sekoita makaronit muiden ainesten joukkoon ja lisää vegaaninen kasvirasvavalmisteraaste. Jätä osa pinnalle. Laita seos reunalliseen uunivuokaan.
Vegaaninen makaronilaatikko on mehevä ja helppotekoinen. Voit käyttää proteiinina nyhtökauraa, härkistä tai muita kasviproteiinivalmisteita. Testaa Kati "Hellapoliisi" Jaakosen reseptiä.
Kiehauta vesi ja liuota joukkoon kasvisliemikuutio tai fondi.
Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteessa uunin keskiritilätasolla 30-40 minuuttia tai kunnes pinta on kiinteä ja kauniin värinen.