Järjettömän helppo ja hyvä tapa valmistaa pekonia – täydellinen maku!
Julkaistu
Karamellisoitu pekoni on suussasulava naposteltava ja todella helppo valmistaa.
Pekonista on moneksi! Herkullisen lihaisa lisä aamiaispöydässä muuntuu myös makeaa ja suolaista sekoittavaksi herkkupalaksi.
Kokeile karamellisoitua pekonia videon oppien mukaan ja ihastut varmasti.
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan