Resepti, jota on pakko kokeilla: Hämmästyttävä käyttötapa pekonille!
Itse tehty pekonisuola on kätevä mausteseos, jota voi hyödyntää monipuolisesti.
Pekonit saa hyötykäyttöön, kun niistä tekee maukasta pekonisuolaa. Mauste antaa aivan uudenlaisen säväyksen monelle ruoalle.
Katso yllä olevalta videolta ohjeet, miten tehdä itse herkullista pekonisuolaa. Kokeile maustaa itse tuunatulla pekonisuolalla kananmunat, grillilihat tai lisää vähän kasviskeiton koristeeksi!
***
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan