Huikea idea illanviettoon: Oletko koskaan syönyt popcorneja näin?
Julkaistu
Pekoni antaa mainion säväyksen näille popcorneille, jotka varmasti kruunaavat leffaillan.
Kukapa ei haluaisi tuunata poppareitaan aina silloin tällöin. Pikkusuolaisesta naposteltavasta nauttii ilman erikoisempia lisiäkään, mutta jos kylään on tulossa enemmänkin vieraita, ovat nämä popparit ruokaisampaa tarjoiltavaa.
Pekonilla höystetyt popcornit on helppo valmistaa. Katso ohjeet yllä olevalta videolta ja nauti!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut