Näin banaani kannattaa ehdottomasti syödä – oletko kokeillut?
Banaanin syöminen sellaisenaan on suorastaan tylsää. Oletko sinä jo kokeillut tätä herkullista ja tuunattua versiota perusbanaanista?
Banaanista saa helposti valmistettua itselleen herkullisen jälkiruoan.
Suklaalla ja muilla herkuilla täytetty banaani hurmaa
Tee banaanin kuoren läpi viilto pituussuunnassa ja tunge kuorien sisään haluamiasi herkkuja, kuten suklaahippuja ja vaahtokarkkeja. Kääri banaani folioon ja laita 175-asteiseen uuniin 10–12 minuutiksi. Lusikoi herkkua lämpimänä!
Katso Buzzfeedin videolta, kuinka tämä helppo herkku valmistuu:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan