Mainos
Mainos

Jani keksi, miten muusin saa nostettua seuraavalle tasolle: "Tässä herkullinen ja helppo tapa tehdä perunamuusista entistä maistuvampi"

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen päätti testata uudenlaisen perunamuusin valmistamista.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi tällä kertaa Sivumaku-blogissaan irlantilaisen perunamuusin, colcannonin valmistamista. Jani kertoo blogissaan tekevänsä harvoin perunamuusia. 

– Ja silloinkin kenties tavallisuutta uhmaten. Usein jokin muu juures vetää pidemmän muusikorren. Siksipä oli ilahduttavaa törmätä herkulliseen irlantilaisklassikkoon, colcannoniin, joka on periaatteessa vihreillä kasviksilla höystetty, voinen pottumuusi. Ja siten muusia monivivahteisempi lisuke, ruokabloggaaja kirjoittaa.

Janin mukaan colcannon on loistavaa vaihtelua perinteiseen muusiversioon.

– Tässä herkullinen ja helppo tapa tehdä perunamuusista entistä maistuvampi ja runsaampi lisuke.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja