Jani keksi, miten muusin saa nostettua seuraavalle tasolle: "Tässä herkullinen ja helppo tapa tehdä perunamuusista entistä maistuvampi"

Colcannon
Irlantilainen perunamuusi. MTV

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen päätti testata uudenlaisen perunamuusin valmistamista.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi tällä kertaa Sivumaku-blogissaan irlantilaisen perunamuusin, colcannonin valmistamista. Jani kertoo blogissaan tekevänsä harvoin perunamuusia. 

– Ja silloinkin kenties tavallisuutta uhmaten. Usein jokin muu juures vetää pidemmän muusikorren. Siksipä oli ilahduttavaa törmätä herkulliseen irlantilaisklassikkoon, colcannoniin, joka on periaatteessa vihreillä kasviksilla höystetty, voinen pottumuusi. Ja siten muusia monivivahteisempi lisuke, ruokabloggaaja kirjoittaa.

Janin mukaan colcannon on loistavaa vaihtelua perinteiseen muusiversioon.

– Tässä herkullinen ja helppo tapa tehdä perunamuusista entistä maistuvampi ja runsaampi lisuke.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.