Jani keksi, miten muusin saa nostettua seuraavalle tasolle: "Tässä herkullinen ja helppo tapa tehdä perunamuusista entistä maistuvampi"

Colcannon
Irlantilainen perunamuusi. MTV

Sivumaku-ruokablogin Jani Kinnunen päätti testata uudenlaisen perunamuusin valmistamista.

Ruokabloggaaja Jani Kinnunen testasi tällä kertaa Sivumaku-blogissaan irlantilaisen perunamuusin, colcannonin valmistamista. Jani kertoo blogissaan tekevänsä harvoin perunamuusia. 

– Ja silloinkin kenties tavallisuutta uhmaten. Usein jokin muu juures vetää pidemmän muusikorren. Siksipä oli ilahduttavaa törmätä herkulliseen irlantilaisklassikkoon, colcannoniin, joka on periaatteessa vihreillä kasviksilla höystetty, voinen pottumuusi. Ja siten muusia monivivahteisempi lisuke, ruokabloggaaja kirjoittaa.

Janin mukaan colcannon on loistavaa vaihtelua perinteiseen muusiversioon.

– Tässä herkullinen ja helppo tapa tehdä perunamuusista entistä maistuvampi ja runsaampi lisuke.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja