Mainos

Jäätelöä niin paljon kuin maha vetää! Helsinkiin avautuu maailman ensimmäinen jäätelöhotellihuone – tältä se näyttää

Jokaisen jäätelönystävän toiveisiin on nyt vastattu: Valio Jäätelöfabriikki ja Helsingin Klaus K -hotelli avaavat perjantaina 1. maaliskuuta tiettävästi maailman ensimmäisen jäätelöteemaisen hotellihuoneen.

Herkullinen jäätelösviitti on saanut nimekseen Sweet Suite, ja sitä voi varata vapaasti maaliskuusta syyskuun loppuun saakka. Vaaleanpunaisessa huoneessa voi uppoutua viihteeseen, lepäillä pehmeissä lakanoissa, lillua vaahtokylvyssä – ja mikä tärkeintä, nauttia niin paljon jäätelöä kuin haluaa.

– Jäätelö merkitsee monelle hengähdystaukoa arjesta. Halusimme luoda herkullisten jäätelöiden ympärille yllättävän minielämyksen. Ylellinen hotellihuone ja rakastetut jäätelömme ovat sopiva pari, taustoittaa Valion jäätelöiden liiketoimintapäällikkö Tea Ijäs makean yhteistyön syntyä.

– Huone on suunniteltu niin, että kun sinne kerran astuu sisään, sieltä ei tarvitse ihan heti poistua, Ijäs lisää.

Keväällä herkutellaan uutuusmauilla

Juuri valmistunut hotellihuone on uudistettu Valio Jäätelöfabriikin innoittamana lattiasta kattoon.  Hotellivierailijoita odottaa huoneessa jäätelöillä täytetty pakastin ja lumoavat yksityiskohdat, kuten 30-luvun vintage-huonekalut. 

– Hotellihuone on paljon enemmän kuin vain yöpymispaikka. Uskomme, että sekä kotimaiset että kansainväliset vieraat ottavat teemahuoneen ilolla vastaan, Klaus K:n hotellinjohtaja Hanna Kiuru toteaa.

Jäätelönystäviä ilahduttaa taatusti myös tieto siitä, että maaliskuussa kauppoihin saapuu Valio Jäätelöfabriikilta neljä herkullista uutuusmakua; unelma suklaa, lemon curd, passion-kookos ja omena-kaurapiirakka.

Lähde: Valio

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja