Iskikö herkkunälkä? Testaa tämä helppo ja nopea suklaakakku

suklaakakku
Hyvän ja helpon suklaakakun resepti kannattaa jokaiselta kotileipurilta löytyä takataskustaan. Kuvituskuva. Shutterstock

Jos mielesi tekee hyvää suklaajälkiruokaa tai vieraille pitäisi nopeasti keksiä jotain tarjottavaa, testaa tämä helppo ja nopea suklaakakku.

Kaikilla kotileipureilla tulisi olla takataskussaan jokin luottoresepti, johon turvautua, kun yllätysvieraille pitäisi keksiä jotain kahvin kanssa tarjottavaa tai omaa herkkuhammasta kolottaa kovasti. Makuja-sivuston reseptipankista löytyvä nopea ja helppo suklaakakun resepti on juuri sellainen. Matalaksi jäävä kakku on rapea pinnaltaan, mutta tahmea sisältä.

Mitään eriskummallisia ainesosia ei vaadita, vaan reseptin sisältämät perusainekset mitä luultavimmin löytyvät jo kaapistasi – ja jos eivät, kannattaa ne sinne hommata, jotta pääset testaamaan tätä simppeliä suklaajälkiruokaa heti, kun tilanne sitä vaatii. 

Jotain vielä helpompaa? Ihmepiirakka valmistuu todella näppärästi:

1:12
Ihmepiirakkaan ei montaa ainesosaa vaadita.

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja