IS: Lidl paljastaa Ruotsin myymälöidensä suosituimmat Suomi-tuotteet – näitä jopa jonotetaan!

Lidliin tuli uusi hämmentävä paistopistetuote – testasimme sen! 1:25 Lidliin tuli uusi hämmentävä paistopistetuote – testasimme sen!

Ruotsin Lidlin Suomi-viikoilla käy kova kuhina, paljastaa kauppaketju Ilta-Sanomille

Videolla: Testasimme Lidlin uuden, hämmentävän paistopistetuotteen!

MTV Uutisten Makuja-ruokasivustolla kerrottiin helmikuussa, mitkä ovat Lidlin paistopisteen suurimmat hitit. Samalla Lidl paljasti tiedotteessaan, että suomalaisia paistopistetuotteita viedään myös ulkomaille. 

– Suomesta viedään paistopistetuotteita Ruotsiin, Puolaan, Tsekkiin ja Slovakiaan. Maailmalla maistuvat luomuruispala, luomukaurasydän, sulhaspiirakka, riisipiirakka sekä korvapuusti, kertoi Lidlin valikoimapäällikkö Vilma Vornanen tuolloin.

Nyt Lidl kertoo Ilta-Sanomille, että erityisesti Ruotsissa tietyt suomalaiset tuotteet menevät kaupaksi todella hyvin. Paistopistetuotteiden lisäksi Ruotsin Lidlin Suomi-viikoilla myydään muun muassa erilaisia suomalaisia elintarvikkeita, makeisia ja pesuaineita.

"Tuotteet myydään aina loppuun nopeasti"

Lidl kertoo Ilta-Sanomille, että Ruotsin Lidleissä vietetään Suomi-viikkoja jopa neljä kertaa vuodessa ja ne ovat todella suosittuja. 

– Usein teemaviikon alkaessa myymälöiden ulkopuolella on asiakkaita jonoksi asti. Lisäksi tuotteet myydään aina loppuun nopeasti,  Lidlin viestinnästä kerrotaan Ilta-Sanomille.

Suosio selittyy osittain sillä, että Ruotsissa asuu paljon suomalaisia. Eniten suomalaisia tuotteita myydään Upplands Väsbyssä.

Kolme suosituinta suomalaistuotetta ovat länkkorv, lördagskorv ja kåldomar, eli Sininen Lenkki, lauantaimakkara sekä kaalikääryleet. Suosituimpien tuotteiden joukkoon yltävät myös muun muassa Lakumatot ja tervashampoo.  

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.