Irlantilaiskokki Karl rakastui mämmiin – ideoi ennennäkemättömän buffetin helsinkiläishotelliin

Irlantilaiskokki Karl rakastui mämmiin ja ideoi ennennäkemättömän buffetin 1:56 Irlantilaiskokki Karl rakastui mämmiin ja ideoi ennennäkemättömän buffetin
KATSO VIDEO: Tällainen on mämmibuffet helsinkiläishotellissa – irlantilaiskokki Karl kertoo, miksi tykästyi mämmiin.

Helsinkiläisen Marski by Scandic -hotellin pääsiäissesongissa nähdään ennennäkemätön kattaus mämmiä eri muodoissa. Idea sai alkunsa hotelliravintolan irlantilaisen keittiömestari Karl Mullenin mämmirakkaudesta.

Suomalainen perinneruoka mämmi jakaa takuuvarmasti mielipiteet. Kotimaiselle "mustalle kullalle" on kuitenkin oma vannoutunut fanikuntansa, ja yksi mämmin ystävistä on helsinkiläisen Marski by Scandic -hotellin keittiömestari Karl Mullen

Kun Karl kertoi työtovereilleen tietävänsä erinomaisen reseptiin mämmikakkuun, syntyi idea buffetista, jossa mämmiä olisi tarjolla uudenlaisissa muodoissa.

Katso jutun yllä olevalta videolta, millainen mämmibuffet helsinkiläishotellissa on tarjolla, ja miksi irlantilaiskokki uskoo tykästyneensä suomalaiseen mämmiin.


Nappaa myös resepti: Marskin mämmikakku


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!