Irlantilaiskokki Karl rakastui mämmiin – ideoi ennennäkemättömän buffetin helsinkiläishotelliin
Helsinkiläisen Marski by Scandic -hotellin pääsiäissesongissa nähdään ennennäkemätön kattaus mämmiä eri muodoissa. Idea sai alkunsa hotelliravintolan irlantilaisen keittiömestari Karl Mullenin mämmirakkaudesta.
Suomalainen perinneruoka mämmi jakaa takuuvarmasti mielipiteet. Kotimaiselle "mustalle kullalle" on kuitenkin oma vannoutunut fanikuntansa, ja yksi mämmin ystävistä on helsinkiläisen Marski by Scandic -hotellin keittiömestari Karl Mullen.
Kun Karl kertoi työtovereilleen tietävänsä erinomaisen reseptiin mämmikakkuun, syntyi idea buffetista, jossa mämmiä olisi tarjolla uudenlaisissa muodoissa.
Katso jutun yllä olevalta videolta, millainen mämmibuffet helsinkiläishotellissa on tarjolla, ja miksi irlantilaiskokki uskoo tykästyneensä suomalaiseen mämmiin.
Nappaa myös resepti: Marskin mämmikakku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan