Miltä ihmislihaa imitoiva hampurilainen oikein maistuu? Makuja.fi-toimitus pisti itsensä likoon ja päätti ottaa asiasta selvää.
Lontoolainen gourmet-kokki Tom Wolfe piipahti Suomessa astetta erikoisemman ruoka-annoksen tiimoilta. Ruokataiteilijana ja Four Seasons -hotelliketjun pääkokkina tunnettu mies tarjoili torstaina 4. lokakuuta jännittyneelle yleisölle ihmislihaburgereita verisen performanssiesityksen kera.
Ällöttävältä kuulostavan ajatuksen takaa paljastuu Wolfen mukaan herkullinen gourmet-burgeri, jonka työstämiseen on käytetty aikaa ja vaivaa.
Tumma veriketsuppi kruunasi ihmislihapihvin
Ihmislihaburgerin reseptiä kehittäessään Wolfe kertoo perehtyneensä ihmislihaa syöneiden henkilöiden kuvauksiin siitä, miltä ihmisen oikein liha maistuu.
– Pihvi sisältää possua, joka on tieteellisestä näkökulmasta katsottuna lähimpänä ihmisen lihaa, nautaa ja kanan maksaa, Wolfe kertoi Helsingin Narikkatorilla järjestetyssä tilaisuudessa.

