Hyväntekeväisyyttä Mäkkärin autokaistalla – nainen aiheutti huikean ketjureaktion

McDonalds
Nainen sai aikaan positiivisen ketjureaktion McDonald'sin autokaistalla. SHUTTERSTOCK

Floridalaisen McDonald'sin asiakas laittoi kirjaimellisesti hyvän kiertämään niinkin arkisessa paikassa kuin pikaruokaravintolan autokaistalla.

McDonald'sissa työskentelevä floridalainen Marisabel Figueroa Lopez kertoo hämmästyneensä viime viikolla autokaistalla asioineen asiakkaan käytöstä. Nainen oli ilmoittanut haluavansa maksaa hänen takanaan jonottavasta autosta tehdyn tilauksen.

– Hän antoi minulle korttinsa ja pyysi, että välittäisin hänen takanaan jonottavalle autolle viestin. Suostuin tähän ja hän kertoi haluavansa minun sanovan seuraavan auton kuskille: "Hyvää joulua", Lopez kertoi Fox 13 -sivustolle.

Teko aiheutti huikean ketjureaktion

Myyjä oli haltioissaan tapahtuneesta. Hyvän tekeminen ei kuitenkaan jäänyt yhteen ajattelevaiseen tekoon, sillä nainen sai teollaan aikaan huikean ketjureaktion: iltapäivään mennessä samaisella autokaistalla jo 250 asiakasta oli maksanut jonossa seuraavan auton tilauksen.

Lopez alkoi kirjaamaan spontaaniin tempaukseen osallistuneiden asiakkaiden määriä ylös sen jälkeen, kun jo 15 asiakasta oli maksanut jonossa seuraavaksi olleen auton tilauksen. Lopez oli haltioissaan erilaisesta työpäivästä, jonka hän sai kokea yhden ihmisen hyväntahtoisuuden vuoksi – ja joka poiki lukuisia hyviä tekoja.

– Hän koki, että hän voisi aloittaa jotain – ja niin hän tekikin. Haluaisin vielä kiittää häntä, Lopez totesi. 

Lähde: Fox 13

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja