Hummeria pidetään Suomessa luksustuotteena, mutta sitä saa itse asiassa yllättävän edullisesti pakasteena. Ainakin Tampereen S-kaupoissa sitä löytää 12 euron kappalehintaan. Tässä fiinin rento pastaohje isosaksiselle.
Tähän ruokaan on kolme lähestymistapaa. Itse vedin laiskimmalla tavalla ja ostin valmiin purkin valmista hummerikeittoa eli hummeri-bisqueta. Homman voi hoitaa myös tekemällä hummerikeiton itse tällä reseptillä (ja nauttia loppukeiton alkukeittona tai seuraavana päivänä). Kolmas tapa on ostaa hummerifondia tai jos sitäkään ei löydy, niin menköön kalaliemellä, jolloin hienouksia tosin häviää matkalla.
Ideaalitilanteessa hummeria olisi pastaan yksi per syöjä, mutta jos halutaan hitusen säästää, mutta tyylikkäästi, korvataan loput lihasta katkaravuilla. Samalla tuodaan annokseen myös makua ja monivivahteisuutta.
VINKKI! Jos soosia tuntuu olevan liikaa, älä huoli, se on loistavaa pakastekamaa helpon hetken nostamiseen luksukseksi. Tsekkaa myös muut hummerireseptit.
HUOM! Uusimmat ruokaseikkailut näet Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) sekä Twitterissä.
