Mainos

Huippukokki Jamie Oliver paljastaa täydellisen paahtoleivän salaisuuden: Unohda leivänpaahdin!

Huippukokki Jamie Oliverin mukaan täydellinen paahtoleipä syntyy paahtimen sijaan paistinpannulla.

Täydellisen paahtoleivän paahtaminen kuuluu niiden asioiden joukkoon, josta jokaisella on oma mielipiteensä, eikä mikään ihme. Joka päivä ympäri maailmaa ihmiset pistelevät poskeensa noin 94 miljoonaa paahtoleipäsiivua.

Vaikka tapoja on lukuisia, huippukokki Jamie Oliver paljastaa nyt omat vinkkinsä täydellisten aamiaispaahtoleipien valmistukseen. Kokin mukaan paras lopputulos syntyy paahtimen sijaan paistinpannulla.

Leipiä paistetaan 90 sekuntia per puoli

Laita viipale kuumalle ja kuivalle pannulle, jossa on tarttumaton pinta. Paista 90 sekuntia ja käännä. 

– Kun olen paistanut toisen puolen ja käännän leivän ympäri, laita yleensä jotain painavaa, kuten HP-kastikepullon leivän päälle. Tämä varmistaa, että koko leipää paahtuu maksimaalisen rapeaksi, Jamie Oliver kertoo.

Kun molemmat puolet ovat paistuneet ja leipä kullankeltainen, voi kuuluu levittää leivälle välittömästi. Jos haluat välttyä leivän repeytymiseltä ja epätasaiselta rasvakerrokselta, Oliver suosittelee käyttämään voitelemiseen mieluiten huoneenlämpöistä voita.

– Älä leikkaa reunoja pois, sillä se on tuhlausta. Suurin osa ravintoaineista sijaitsee juuri leivän kuoressa, kokki lisää.

Lähde: TheSun

***


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja