Huikea niksi! Näin kuorit valkosipulin sekunneissa – ja ilman veistä!
Valkosipulin kuoret irtoavat helposti, kun otat avuksi kannellisen lasipurkin.
Valkosipulin kuoriminen voi toisinaan olla melko hermoja raastavaa puuhaa. Sen lisäksi, että kuoret istuvat usein sitkeässä, valkosipulin käsittely jättää käsiin voimakkaan tuoksu. Ratkaisu näihin molempiin ongelmiin löytyy lasipurkista.
Lasipurkin avulla kuoret irtoavat valkosipulista sekunneissa! Jos et usko, katso näppärä vinkki artikkelin alusta löytyvältä videolta.
Kuorittuja valkosipulinkynsiä voit käyttää monipuolisesti ruoanlaittoon, mutta myös kotitekoiseen valkosipuliöljyyn. Laita valkosipulinlkynnet purkkiin ja kaada päälle öljyä. Voimakkaamman öljyn saat käyttämällä öljyyn hienonnetuja valkosipulinkynsiä.
Katso tästä myös muut näppärät vinkit kotikeittiöön:
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa