HU: Saako täältä Helsingin parhaat hampurilaiset? Äänestyksessä ylivoimainen voittaja: "Täydellinen sämpylän, pihvin ja lisukkeiden kombo"

7:33 Akseli Herlevi listasi hyvän hampurilaisen 3 tärkeintä asiaa

Helsingin Uutisten perinteisessä äänestyksessä pistettiin järjestykseen pääkaupungin parhaat burgeriravintolat. 

Videolla: Akseli Herlevi paljastaa hyvän burgerin salaisuuden.

Helsingissä Lönnrotinkadulla sijaitseva Naughty Brgr -ravintola on voittanut Helsingin Uutisten järjestämän Paras helsinkiläinen burger-ravintola -äänestyksen. Ketjun perustanut kokki ja Top Chef -voittaja Akseli Herlevi uskoo syyn Naughtyn menestykseen piilevän ruoan tasalaatuisuudessa. 

Helsingin Uutisten mukaan lukijoiden antamia paras burger-ravintola -ääniä tuli tällä kertaa ennätykselliset 13 232, joista voittaja keräsi ylivoimaiset 2317 ääntä. Toiseksi sijoittuneen Vallilan Bites Burgersin äänimäärä oli 1593. Kolmanneksi ylsi edellisen äänestyksen voittanut Citycenterin Social Burgerjoint 1 229 äänellä. Neljänneksi sijoitui kauppakeskus Redin Boneless ja viidenneksi Mikonkadun Friends & Brgrs.

Kärkiviisikkoa yhdistää se, että kaikki ovat ketjuravintoloita. Ketjujen ulkopuolelta korkeimmalle sijalle nousi kuudenneksi tullut Herttoniemen Treffi Pub.

Burgeriyhteisö pisti Suomen parhaat järjestykseen

Suomen suurimmassa hampurilaisyhteisössä, Burger Lovers Finland -ryhmässä äänestettiin maamme parhaat burgeripaikat toukokuussa.

Suomen parhaat burgerit löytyvät yhteisön jäsenien mukaan helsinkiläisravintola Bites'ista, joka sijoittui nyt Helsingin Uutisten äänestyksessä toiseksi. Bites-ravintoloita on itse asiassa Helsingissä kaksi, yksi Kampissa ja toinen Vallilassa. Molemmat Bites-ravintolat keräsivät ääniä burgerifaneilta yhteisön äänestyksessä.

– Olen itsekin käynyt Bites'issa useammin ja heidän burgerit ovat kyllä niin tasalaatuisen hyviä, että en yhtään ihmettele voittoa, totesi äänestyksen järjestänyt Mikko Väisänen yksi Burger Lovers Finland -yhteisön perustajajäsenistä sekä Burger Lovers Festival -järjestäjistä.

Äänestyksessä palkintosijoille nousi myös kaksi ravintolaa Kuopiosta. 

Burgeriyhteisössä keskusteltiin myös kiivaasti Helsingin Uutisten äänestyksen tuloksista. Osa burgerifaneista allekirjoitti tulokset ja toiset olivat sitä mieltä, että kärkiviisikkoon nousivat oikeat ravintolat, mutta väärässä järjestyksessä.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja