Huhtikuun lopussa kauppoihin tuleva uutuus yhdistää kaksi suomalaisten suosikkituotetta; pekonin ja jauhelihan.
Poimi videolta resepti porkkanaisen jauhlihakastikkeen valmistukseen.
Jauheliha on yksi suomalaisten suosikkiraaka-aineista, ja sitä ostetaankin vuodessa peräti 40 miljoonaa kiloa, kertoo HK. Erilaisia jauhelihoja on kauppojen hyllyillä kymmeniä, ja uusia tulee lisää markkinoille koko ajan.
Viime vuoden tammikuussa HK lanseerasi porkkanaa sisältävän jauhelihan, tämän vuoden alussa oli puolestaan kananpojan ja naudan jauhelihaa yhdistävän uutuuden vuoro.
Tämän kevään huikea uutuus on kauppoihin huhtikuun lopussa ilmestyvä pekonilla höystetty burgerijauheliha.
– Kotikokit toivovat, että varsinkin arkiruuanlaitto olisi helpompaa ja nopeampaa. Hyvästä mausta ei tietenkään haluta tinkiä. Uusi HK Burgerijauheliha pekonilla on vastaus tähän toiveeseen, kertoo HKScanin markkinointi- ja kategoriajohtaja Anne Terimo.
