Mainos

HK tuo markkinoille suomalaisten suosikkituotteet yhdistävän uutuuden – täydellinen jauheliha burgereihin!

Huhtikuun lopussa kauppoihin tuleva uutuus yhdistää kaksi suomalaisten suosikkituotetta; pekonin ja jauhelihan. 

Poimi videolta resepti porkkanaisen jauhlihakastikkeen valmistukseen. 

Jauheliha on yksi suomalaisten suosikkiraaka-aineista, ja sitä ostetaankin vuodessa peräti 40 miljoonaa kiloa, kertoo HK. Erilaisia jauhelihoja on kauppojen hyllyillä kymmeniä, ja uusia tulee lisää markkinoille koko ajan.

Viime vuoden tammikuussa HK lanseerasi porkkanaa sisältävän jauhelihan, tämän vuoden alussa oli puolestaan kananpojan ja naudan jauhelihaa yhdistävän uutuuden vuoro. 

Tämän kevään huikea uutuus on kauppoihin huhtikuun lopussa ilmestyvä pekonilla höystetty burgerijauheliha.

–  Kotikokit toivovat, että varsinkin arkiruuanlaitto olisi helpompaa ja nopeampaa. Hyvästä mausta ei tietenkään haluta tinkiä. Uusi HK Burgerijauheliha pekonilla on vastaus tähän toiveeseen, kertoo HKScanin markkinointi- ja kategoriajohtaja Anne Terimo.

Uudessa pekonijauhelihassa on 84 prosenttia suomalaista nauta–sika-jauhelihaa ja 15 prosenttia suomalaista savustettua pekonia. Suolaa tuotteessa on 1 prosentti ja rasvaa 20 prosenttia. Uutta on myös pakkaus, sillä jauheliha on pakattu 600 gramman pötköön, josta on kätevä leikata valmiita pihvejä.

Muista painaa pihvien keskelle kuoppa!

Pekonijauheliha sopii Terimon mukaan erinomaisesti myös suomalaisten uuteen suosikkigrillattavaan, burgereihin. Pihveja grillatessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että pihvi pullistuu keskeltä ja pienenee halkaisijaltaan.

– Leikkaa pekonijauhelihapötköstä neljä 150 gramman pihviä. Paina jokaisen pihvin keskelle kuoppa, niin että pihvi on keskeltä selvästi ohuempi kuin reunoilta. Saat lopputuloksena litteämmän pihvin, Terimo vinkkaa.

Mausta valmiit pihvit amerikansinapilla ja BBQ-kastikkeella ja lisää burgerisämpylöiden väliin muut haluamasi lisukkeet.

Lähde: HK

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja