Mainos
Mainos

HK:lta vastaus suomalaisten toiveisiin: Pekonin voi nyt kypsentää rapeaksi myös mikrossa

HKScan lanseeraa uudenlaiset lihapakkaukset, jotka mahdollistavat muun muassa pekonin kypsentämisen mikrossa. 

HKScan tuo markkinoille vähärasvaisen kanapekonin, jonka voi kypsentää omassa pakkauksessaan mikrossa. 

– Uudet pakkaukset ovat vastauksemme kuluttajien toiveisiin helpommasta ja siistimmästä ruuanlaitosta, kertoo HKScan Finlandin lihavalmisteiden kategoriapäällikkö Ida Kohtamäki.

HK:n mukaan kaikki rakastavat rapeaa pekonia, mutta sen paistaminen on usein sotkuista: paistorasva roiskuu hellalle ja rasvaisten astioiden peseminen on työlästä. 

– Kariniemen Kanapekonipakkaus laitetaan avaamattomana mikroon ja kypsennetään täydellä teholla 4 - 6 minuuttia. Parin minuutin kypsennyksen jälkeen pakkaus aukeaa hieman yhdestä reunasta, jolloin vesihöyryä pääsee ulos. Koska pekonissa on rasvaa alle kuusi prosenttia, ei sitä roisku mikron sisälle. Mikrossa pekoni tulee takuulla rapeaksi, vakuuttaa Kohtamäki.

Oikea paistoaika ja oman mieltymyksen mukainen kypsyysaste kannattaa kokeilla omalla mikrolla. Kanapekonin voi halutessaan paistaa perinteisesti myös pannulla tai uunissa. Pekoni valmistetaan suomalaisesta broilerinlihasta.

Lähde: HK

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja