Hittimunien paluu: Alkuperäisiä "töhniksiä" saa jälleen – tosin pienellä lisähöysteellä

marabou oreo eggs
Marabou Oreo Eggs -suklaamunat ovat löytäneet tiensä kauppojen hyllyille. MTV

Muutama vuosi sitten Suomen markkinoilta poistuneet Maraboun suosikkimunat näyttävät tehneen paluun kauppojen hyllyille.

Muistatko vielä ilmiöksi nousseet töhnämunat? Makuja.fi uutisoi pari vuotta sitten ilmiöstä, joka tyhjensi kauppojen hyllyt kreemillä täytetyistä suklaamunista eli tuttavallisemmin sanottuna "töhniksistä". 

Internetin ja sosialisen median keskustelufoorumeilla monet töhnämunafanit pitivät Maraboun Easter Eggs -tuotetta aitona ja alkuperäisenä töhnämunana, mutta valitettavasti suosikkituote poistui Suomen Maraboun valikoimista jättäen ihmiset etsimään korvaavia vaihtoehtoja muun muassa Lidlin valikoimista.

Nyt muutaman vuoden odotukseen on kuitenkin vastattu, sillä Maraboun töhnämunat näyttävät löytäneen jälleen tiensä ainakin muutamien suomalaiskauppojen hylleille – tosin pienellä twistillä höystettynä.

Hittimuna ja suosikkikeksi yhdistyivät

Makuja.fi bongasi Marabou Oreo Eggs -suklaatäytemunia erään helsinkiläiskaupan hyllyiltä, ja pienen tutkiskelun jälkeen näyttää siltä, että kyseistä tuotetta löytyy tällä hetkellä muutamista K-ryhmän ruokakaupoista. Myös verkkokauppa Kärkkäiselle tuotteen luvataan tulevan valikoimiin viikon sisällä. 

Näissä Oreo-keksin makuisissa munissa maitosuklaakuoren sisällä on vaniljanmakuista maitokreemiä ja kaakaokeksipaloja. Ei kuulosta yhtään pahalta, vai mitä? 

Nähtäväksi jää, nouseeko tuote yhtä suureen suosioon kuin edeltäjänsä.

Makuja.fi testasi töhnikset pari vuotta sitten – katso raadin tuomio videolta:

3:23

Lue myös:

  Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
   Kaappaus keittiössä

   Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja