Mainos
Mainos

Henri Alén lisäsi purkkiananasta pizzakastikkeeseen – kiistelty makuyhdistelmä löi huippukokin ällikällä: ”Hemmetin hyvä”

Someyleisö sai ananasta vihaavan huippukokin kehittelemään naurettavan hyvän, säilykeananasta sisältävän pizzakastikkeen.

Makuja.fi uutisoi viime viikolla huippukokki Henri Alénin somehaasteesta, jossa kiisteltyä pizzatäytettä vihaava mies lupasi kehitellä ananasta sisältävän pizzakastikkeen, mikäli miehen twiitti saisi yli 500 tykkäystä. Yli 3700 tykkäyksen seurauksena syntyi kastike, joka yllätti kokin itsensäkin herkullisuudellaan.

– Itse olen kyllä positiivisesti yllättynyt miten hyvin purkkiananas taipui soosiin. Jotenkin maut tanssii juuri sopivalla rytmillä, Alén kommentoi lopputulosta Twitterissä.

– Lopputuloksesta en sano muuta kun hemmetin hyvä, mies lisää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alén kertoo nimenneensä kastikkeen mutinakastikeeksi yksinkertaisesta syystä: ananas aiheuttaa mutinaa.

Mutinakastike pizzalle

1 prk ananaspaloja
1 prk tomaattimurskaa
1 pieni sipuli pilkottuna
1/3 tl savupaprikaa
1 tl hienonnettua chiliä
1 rkl oliiviöljyä
suolaa

Valuta ananaksista mehu ja keitä kasaan. Lisää mukaan sipuli, savupaprika ja chili. Lisää ananaspalat, tomaattimurska ja suola. Hauduta 25 minuuttia ja soseuta. Mausta suolalla.

Lähde: Twitter

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja