0:47

Helsinkiläisessä supermarketissa yllättävä piilokameratemppu – kuinka sinä olisit reagoinut näin erikoiseen tarjoukseen?

Lokakuisena tiistaina helsinkiläisen supermarketin käytävillä nähtiin yllättyneitä ilmeitä, kun Arla jakoi piilokamerassa asiakkaille lisäaineita erillisessä paketissa. Tempauksen tarkoituksena oli kiinnittää huomio usein piiloon jääviin lisäaineisiin.

Ruokakauppojen tuoteosastoilla on totuttu monenlaisiin maistiaisiin, mutta helsinkiläisessä supermarketissa oli tällä kertaa tarjolla varsin erikoisia tuotenäytteitä: lisäaineita pussitettuna.

Kyseessä oli meijeriyhtiö Arla Suomen tiistaina 9. lokakuuta julkaisema piilokamera, jossa haluttiin testata asiakkaiden suhtautumista lisäaineisiin.

"Tilannehan on täysin absurdi"

Varsinaista hittituotetta lisäainepusseista ei kuitenkaan tullut, sillä moni kertoi välttelevänsä niitä. 

– En haluaisi ainakaan lapsia niillä ihan pumpata täyteen, kommentoi piilokameraan päätynyt asiakas. 

Videolta voi katsoa, miten ihmiset reagoivat, kun heille tarjotaan pussillinen lisäaineita.

– Tilannehan on täysin absurdi, mutta koimme tempauksen olevan mielenkiintoinen tapa nostaa lisäaineet esille. Kuluttajat haluavat valita luonnollisen vaihtoehdon, mutta monesti tuotteiden sisältöä voi olla vaikea hahmottaa, kertoo Arlan tuoteryhmäpäällikkö Laura Kasila.

Aiemmin tänä syksynä tehdyssä tutkimuksessa kävi ilmi, että kuluttajat mielellään suosivat luonnollisia vaihtoehtoja mutta tuntevat huonosti tarjolla olevien ruokakermojen todellista sisältöä. 

Lähde: Arla

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja