Kokeile Katin helppoa kuorrutetta joulukinkulle!
Joulukinkun kuorrutus valmistetaan perinteisesti korppujauhoista ja sinapista, mutta nämä raaka-aineet eivät suinkaan ole ainoita vaihtoehtoja maukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
– Voit sivellä kypsän kinkun pinnan erilaisilla hilloilla, marmeladeilla, chilihillolla, chilitahnalla tai sinapilla riippuen haluatko pintaan mausteita tai makeaa makua, vinkkaa ruoka-alan monitaituri Kati "Hellapoliisi" Jaakonen.
Kati muistuttaa, että korppujauhoillekin on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja: voit käyttää esimerkiksi piparkakkumuruja tai vaikka hapankorppuja, ja maustaa niitä erilaisilla jouluisilla mausteilla.
– Tämä kinkku on saanut pintaansa pankojauhoja, joista tulee uunissa upean rapea kuorrute. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydä perinteiseenkin kinkkuun uusi twisti.
Katso videolta jutun yltä, miten Katin helppo kuorrutus tehdään ja nappaa ohje: Kinkun kuorrutus: Pankojauhoilla kuorrutettu kinkku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!