Helppo kuorrutus joulukinkulle! Kati vinkkaa näppärän raaka-aineen: "Upean rapea kuorrute"
Kokeile Katin helppoa kuorrutetta joulukinkulle!
Joulukinkun kuorrutus valmistetaan perinteisesti korppujauhoista ja sinapista, mutta nämä raaka-aineet eivät suinkaan ole ainoita vaihtoehtoja maukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.
– Voit sivellä kypsän kinkun pinnan erilaisilla hilloilla, marmeladeilla, chilihillolla, chilitahnalla tai sinapilla riippuen haluatko pintaan mausteita tai makeaa makua, vinkkaa ruoka-alan monitaituri Kati "Hellapoliisi" Jaakonen.
Kati muistuttaa, että korppujauhoillekin on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja: voit käyttää esimerkiksi piparkakkumuruja tai vaikka hapankorppuja, ja maustaa niitä erilaisilla jouluisilla mausteilla.
– Tämä kinkku on saanut pintaansa pankojauhoja, joista tulee uunissa upean rapea kuorrute. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydä perinteiseenkin kinkkuun uusi twisti.
Katso videolta jutun yltä, miten Katin helppo kuorrutus tehdään ja nappaa ohje: Kinkun kuorrutus: Pankojauhoilla kuorrutettu kinkku
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti