Helppo kuorrutus joulukinkulle! Kati vinkkaa näppärän raaka-aineen: "Upean rapea kuorrute"

Näin kuorrutat kinkun! Pankojauhoilla kuorrutettu joulukinkku 0:57 Näin kuorrutat kinkun! Pankojauhoilla kuorrutettu joulukinkku
KATSO VIDEO: Näin teet helpon kuorrutteen kinkulle! Kurkkaa Katin pankojauhoilla kuorrutettu kinkku.

Kokeile Katin helppoa kuorrutetta joulukinkulle!

Joulukinkun kuorrutus valmistetaan perinteisesti korppujauhoista ja sinapista, mutta nämä raaka-aineet eivät suinkaan ole ainoita vaihtoehtoja maukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

– Voit sivellä kypsän kinkun pinnan erilaisilla hilloilla, marmeladeilla, chilihillolla, chilitahnalla tai sinapilla riippuen haluatko pintaan mausteita tai makeaa makua, vinkkaa ruoka-alan monitaituri Kati "Hellapoliisi" Jaakonen.

Kati muistuttaa, että korppujauhoillekin on olemassa monenlaisia vaihtoehtoja: voit käyttää esimerkiksi piparkakkumuruja tai vaikka hapankorppuja, ja maustaa niitä erilaisilla jouluisilla mausteilla. 

– Tämä kinkku on saanut pintaansa pankojauhoja, joista tulee uunissa upean rapea kuorrute. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydä perinteiseenkin kinkkuun uusi twisti.

Katso videolta jutun yltä, miten Katin helppo kuorrutus tehdään ja nappaa ohje: Kinkun kuorrutus: Pankojauhoilla kuorrutettu kinkku


Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.