Helppo herkku uudenvuoden juhlapöytään: Nämä suolaisen ja makean yhdistävät syötävät valmistuvat kahdesta aineksesta
Pekoniin käärityt taatelit sopivat mainiosti uudenvuoden juhlapöytään. Tarvitset vain pekonisiivuja, taateleita, voita ja kymmenen minuuttia aikaa.
Jos uudenvuoden pöydästä puuttuu tarjoiltavaa, tässäpä yksi idea. Mitt Kök-sivusto kertoo, miten helposti syntyvät pekoniin käärityt taatelit.
Pekoniin käärityt taatelit
Ainesosat (4 annosta):
8 pekonisiivua
16 kivetöntä taatelia
voita paistamiseen
Valmistusohje:
1. Leikkaa pekonisiivut keskeltä kahtia. Kääri jokaisen taatelin ympärille puolikas pekonisiivu.
2. Paista pekoniin käärityt taatelit voissa.
Lähde: Mittkok.expressen.se
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa