Helppo herkku uudenvuoden juhlapöytään: Nämä suolaisen ja makean yhdistävät syötävät valmistuvat kahdesta aineksesta

Näin paistat pekonit uunissa
Videolla kerrotaan, miten paistat pekonin uunissa.

Pekoniin käärityt taatelit sopivat mainiosti uudenvuoden juhlapöytään. Tarvitset vain pekonisiivuja, taateleita, voita ja kymmenen minuuttia aikaa.

Jos uudenvuoden pöydästä puuttuu tarjoiltavaa, tässäpä yksi idea. Mitt Kök-sivusto kertoo, miten helposti syntyvät pekoniin käärityt taatelit.

Pekoniin käärityt taatelit

Ainesosat (4 annosta):

8 pekonisiivua
16 kivetöntä taatelia
voita paistamiseen

Valmistusohje:

1. Leikkaa pekonisiivut keskeltä kahtia. Kääri jokaisen taatelin ympärille puolikas pekonisiivu.

2. Paista pekoniin käärityt taatelit voissa.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • masterchef2 (002)
      MasterChef Suomi

      MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja