Hedelmäiset nyhtöpossutacot pikkelöidyn chilin ja sipulin kera.
Hedelmämehuissa hautunut kassler saa säpäkkyyttä happaman maukkaista chileistä ja punasipulista.
Tacot ovat tulleet mulle kokkailun turvasatamaksi. Kun en keksi, mitä söisi, käy ajatus tacoista aina mielessä. Ne ovat helppoa ja nopeaa ruokaa, jossa pystyy hyödyntämään myös tähteitä. Tämä versio ei ole tosin nopea, koska lihaa täytyy hauduttaa hajoamispisteeseen, mutta varsinaista aktiivista tekemistä ei ole erityisen paljon. Tuloksena on erittäin maukas taco, johon sopii niin lempeä kuin hyvin tulinenkin makumaailma, jota voi säätää erilaisilla chileillä.
PS. Tsekkaa myös muut taco-reseptit!
PPS. Pysyt parhaiten kärryillä uusista herkullisista ruoista ja tuulista seuraamalla Sivumakua Facebookissa, Instagramissa (myös Stories) ja Twitterissä.
