Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hannan herkkulettuihin ei tule lainkaan vehnäjauhoja – joko olet testannut näitä proteiinipommeja?

4:37Hanna Sumarin banaaniletut
Julkaistu 08.10.2020 20:00

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Joko banaani-kauraletut ovat sinulle tuttu juttu? Testaa proteiinipitoisia ja jauhottomia lettuja vaikka iltapalaksi.

Videolla: Näin helposti Hannan banaaniletut valmistuvat!

TV-toimittaja ja juontaja Hanna Sumari kertoi vuonna 2015 Huomenta Suomessa vinkkinsä siihen, kuinka kananmunista ja banaaneista valmistetaan terveellisiä lettuja. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä lettutaikinan pohjana on noussut hitiksi etenkin bloggaajien ja fitness-harrastajien joukossa.

Hyvästi, vehnäjauhot!

Leipomiseen käytetään useimmiten vehnäjauhoja, mutta tähän hittireseptiin eivät kuulu lainkaan jauhot. Sumari lisää oman reseptinsä mukaisesti taikinaan kauraa, jotta lettujen koostumus paranisi entisestään. Leivinjauheesta letut saavat pannukakkumaista kuohkeutta.

Sumari antaa myös vinkkejä siihen, kuinka perinteistä lettutaikinaa helpommin murtuva taikina kannattaa paistaa.

– Näitä lettusia voi paistaa kookosöljyllä tai voilla tai öljyllä, Sumari vinkkaa.

KATSO RESEPTI: Hanna Sumarin kaura-banaaniletut

LUE MYÖS: Pirjon kaalilaatikko on niin hyvää, että sitä rakastavat myös kaalinvihaajat: "Sen salaisuus on..."

Lisää aiheesta:

Vohveli- ja lettutaikinaan kannattaa lisätä yksi tärkeä ainesosa Vappu Pimiän älyttömän helpot sämpylät: "Tässä menee viisi minuuttia"Proteiinipitoinen aamupala! Hannan hittiherkkuun ei tarvita lainkaan vehnäjauhojaNäin Jamie Oliver tekee täydellisen kaurapuuron: "Haluan jakaa teille takuuvarman reseptin"Jani yhdisti kaksi herkkua ja keksi hyvän ja helpon pyörykkäreseptin: "Maistuu taatusti koko perheelle, hitin ainekset"Proteiinipommi-letut vievät kielen mennessään – tätä hittireseptiä on testattava!
RuokaMakuja

Tuoreimmat aiheesta

Ruoka
  • 09:17
    Linnan juhlat

    Poikkeuksellinen perinneruoka Linnan juhliin: Valmistaminen kestää jopa 4–5 päivää

  • 08:58
    Linnan juhlat

    Nyt paljastui tietoa Linnan juhlien ruoista

  • Eilen16:59
    Juomat

    "Olutsekoilulle" stoppi: Vanha suosikki on taas hitti

  • Eilen13:38
    Ruoanlaitto

    Täydellisen meheviä broilerinfileitä: "Paras tapa valmistaa"

  • Eilen08:22
    Kahvi

    Kahvissa piilee yllättävä terveyspommi: "Moni ei hyödynnä"