Joko banaani-kauraletut ovat sinulle tuttu juttu? Testaa proteiinipitoisia ja jauhottomia lettuja vaikka iltapalaksi.
Videolla: Näin helposti Hannan banaaniletut valmistuvat!
TV-toimittaja ja juontaja Hanna Sumarikertoi vuonna 2015 Huomenta Suomessa vinkkinsä siihen, kuinka kananmunista ja banaaneista valmistetaan terveellisiä lettuja. Banaanin ja kananmunan yhdistelmä lettutaikinan pohjana on noussut hitiksi etenkin bloggaajien ja fitness-harrastajien joukossa.
Hyvästi, vehnäjauhot!
Leipomiseen käytetään useimmiten vehnäjauhoja, mutta tähän hittireseptiin eivät kuulu lainkaan jauhot. Sumari lisää oman reseptinsä mukaisesti taikinaan kauraa, jotta lettujen koostumus paranisi entisestään. Leivinjauheesta letut saavat pannukakkumaista kuohkeutta.
Sumari antaa myös vinkkejä siihen, kuinka perinteistä lettutaikinaa helpommin murtuva taikina kannattaa paistaa.
– Näitä lettusia voi paistaa kookosöljyllä tai voilla tai öljyllä, Sumari vinkkaa.
KATSO RESEPTI: Hanna Sumarin kaura-banaaniletut
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.