Hanko Sushi vaihtaa yllättäen nimeään ja uudistuu täysin – näin suosittu ravintolaketju muuttuu

Paljonko riisiä ja lohta oikeasti on markettisushissa? Punnitsimme kahden kaupan lohinigirit 1:13 Paljonko riisiä ja lohta oikeasti on markettisushissa? Punnitsimme kahden kaupan lohinigirit
KATSO MYÖS VIDEO: Paljonko riisiä ja lohta oikeasti on markettisushissa? Punnitsimme kahden kaupan lohinigirit

Suosittu ravintolaketju Hanko Sushi vaihtaa yllättäen nimeään ja laajentaa samalla tuotevalikoimaansa.

Hanko Sushi tunnetaan jatkossa nimellä Hanko Aasia, ravintolaketju kertoo tiedotteessaan. Samalla ravintolan ruokalistat menevät myös uusiksi, ja tarjolle tulee sushin lisäksi myös muita aasialaisia ruokia.

Hanko Sushin lisäksi muita Suomessa toimivia sushiketjuja ovat muun muassa Konnichiwa ja Pohjoismaiden suurin sushiketju Luckiefun's.

Uudistuksella ketju haluaa vastata kasvavaan aasialaisen ruoan kysyntään.

– Tutkimme ja testasimme, mikä on suomalaisten mielestä sitä parasta Aasiaa. Jos Hanko Sushi keskittyi Japaniin, Hanko Aasia avaa ovet myös Intiaan, Koreaan, Kiinaan ja Thaimaahan, Hanko Aasian pääkokki Joni Heinikoski arvioi ketjun tiedotteessa.

Uusia lämpimiä annoksia listalle

Kaikki ketjun 19 ravintolaa uudistuvat sekä sisältä että ulkoa. Ruokalistalle tulee kahdeksan uutta lämmintä annosta. Heinikosken mukaan uudet annokset ovat vahva kattaus klassikkoja suomalaiseen makuun.

–  Uskoisin, että suurimmat vetonaulat alussa ovat Butter Chicken ja Chicken Katsu, joista saimme testeissä paljon hyvää palautetta.

Annokset on osin valikoitu myös ketjun tekemän tuoreen kyselytutkimuksen perusteella. Tutkimuksessa selvisi, että suomalaisten mielestä parhaita aasialaisia ruokia ovast sushi sekä wok- ja curry-ruoat. Aasian ruokakulttuureista suomalaisten suosikkeja ovat Kiina, Japani ja Intia. Uudistustyöhön liittyvään tutkimukseen osallistui 600 suomalaista eri puolelta maalta.

Hanko Sushit vaihtuvat Hanko Aasiaksi marraskuussa Espoon Isossa Omenassa, Tampereen Hämeenkadulla sekä Oulun Valkeassa. Ketjun muut 16 ravintolaa muuttuvat Hanko Aasiaksi tulevan talven ja kevään aikana.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!