3:40

Hämmentävät sipsit MTV:n testissä: "Ei tämä ihan typerin niksi ole..."

Kuulimme luotettavilta lähteiltä, että mikrossa itse valmistetut sipsit voivat oikeasti olla herkullisia. Pistimme mikrosipsit tulikokeeseen.

Katso videolta, kuinka perunalastuja voi valmistaa itse mikroaaltouunissa vain muutamassa minuutissa.

Tastyn mukaan mikrosipsit valmistuvat kädenkäänteessä vain muutamista raaka-aineista. MTV Uutisten toimituksen sisällä on vannoutuneita itsetehtyjen mikrosipsien faneja, joiden mukaan niiden syöminen on todella tyydyttävää. Päätimme selvittää, onko väitettä väritetty liioittelulla, vai ovatko itsetehdyt sipsit oikeasti parempia kuin kaupasta saatavat.

Et tarvitse muuta kuin sopivan lajikkeen puikuloita, oliiviöljyä ja suolaa. Niin, ja tietenkin myös mikron.

Perunalajikkeeksi kannattaa valita keltaisen leiman yleisperuna. Eli sellainen peruna, joka soveltuisi hyvin myös ranskalaisiksi, lohkoperunoiksi sekä rosamundan puutteessa myös uuniperunoiksi.

Koska mikrosipiseissä on niin yksinkertaiset raaka-aineet, niiden laatuun kannattaa panostaa. Halpuus maistuu nimittäin herkästi lopputuloksessa.

Katso videolta, kuinka Kauhujen keittiön Fanni onnistui ikivanhan ja epätasaisesti ruokaa lämmittävän mikroaaltouuninsa kanssa.

Osittainen lähde: Tasty 

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää jälleen suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Kolmen päivän vierailun aikana kokeillaan rohkeasti uusia raaka-aineita, opitaan maistamaan erilaisia makuja ja haastetaan vanhoja tottumuksia. Kyytiä saavat niin pakastepizzat, sokerikoukut kuin ruokahävikkiongelmat ja tilalle tulevat monipuoliset, värikkäät annokset sekä suunnitelmallisuus. Luvassa on iloista yhdessä tekemistä ja tärkeitä oivalluksia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja