Hämmentävä väite suosikkisipseistä: Maistuvat paremmalta, jos syöt ne "väärinpäin"

Suosikkisipsien väitetään maistuvan paremmalta, jos syöt ne "väärinpäin" 0:24 Suosikkisipsien väitetään maistuvan paremmalta, jos syöt ne "väärinpäin"
Suosikkisipsien väitetään maistuvan paremmalta, jos syöt ne "väärinpäin".

Pringles-lastujen valmistustavan takia sipsit saattavat maistua erilaiselta riippuen siitä, miten päin nautit niitä.

Ei voida sanoa, että sipsejä voisi syödä varsinaisesti väärin, mutta makuelämyksesi saattaa muuttua parempaan suuntaan, jos sipsi sujahtaa suuhun juuri tietyllä tavalla.

New York Postin mukaan näin on esimerkiksi Pringles-lastujen kanssa.

Pringlesin kotisivujen Usein kysyttyjen kysymysten -osiossa yhtiö toteaa, että sipsien syömiseen ei ole olemassa väärää tapaa, mutta jotkut väittävät, että paras tapa on syödä niitä juurikin niin, että kovera puoli koskettaa kieltä – eli ei niin päin, kuin sipsi tuntuu parhaiten suuhun sopivan.

Yhtiön edustaja paljasti The Sun -julkaisulle vuonna 2017, että vain toinen puoli (kovera puoli) sipseistä maustetaan ja jos toiselle puolelle on tarttunut maustetta, se johtuu vain niiden pakkaustavasta.

Makuja-sivusto on aikaisemmin testannut myös oikeaoppista tapaa saada Pringles-sipsit ulos niiden pakkauksesta.

Katso yllä olevalta videolta, mikä on monen mukaan paras tapa syödä Pringles-lastuja.

Katso myös: Näin dippijauhe pitäisi sekoittaa kermaviiliin: "Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin?"

Tiesitkö? Näin dippijauhe pitäisi sekoittaa kermaviiliin:"Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin?" 0:27
 Ei enää kermaviilipurkin yli pöllähtävää dippijauhesotkua! Tällä tekniikalla saat dippijauheen sekoitettua kermaviiliin kaikista helpoiten. – Miksi en ollut tajunnut tätä aiemmin? ihmetteli niksiä testannut ruokatoimittaja.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    • card_kaappaus_keittiossa
      Kaappaus keittiössä

      Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!